Advertorial Horeca

Ladies Night bij het Wet ‘n Wild Wakepark

Zaterdag 29 mei organiseert Wet ‘n Wild Wakepark een Ladies Night! Deze avond staat geheel in het teken van het (beter) leren van Waterskiën of Wakeboarden.

Wil jij samen met jouw vriendinnen een gezellig avondje plezier maken? Schrijf je dan snel in voor de Ladies Night! Voor € 35 kunnen jullie de hele avond genieten. Heb jij nog nooit gewakeboard of gewaterskied? Geen probleem, tijdens deze avond is er genoeg begeleiding die jullie kan helpen om deze gave sport te leren.

Om 17:00 uur worden jullie verwacht bij Wet ’n Wild, waar jullie rond 17:30 uur eerst een hapje gaan eten met een welkomstdrankje. Daarna kunnen jullie vanaf 18:30 uur tot zonsondergang de kabelbaan op. Jullie sluiten de avond af met een wijntje aan ons heerlijke kampvuur. Ook gaan jullie naar huis met een goed gevulde goodiebag!

Dat belooft een geslaagde avond te worden, schrijf je in via info@wetnwild.nl.

Tag jouw vriendinnen en wees er snel bij want, vol = vol.


Meer nieuws

Kunst en Cultuur vandaag 18:06

Het boek IJzerkop wint Thea Beckmanprijs 2021

Het jeugdboek IJzerkop van Jean-Claude van Rijckeghem heeft de Thea Beckmanprijs 2021 voor het beste historische kinderboek gekregen. IJzerkop was ook winnaar van de Jonge Beckman 2021. De volwassen jury en de kinderjury waren unaniem. Rob Ruggenberg kreeg een oeuvreprijs.

Advertorial Kinderen vandaag 16:44

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Sport vandaag 14:16

Kom jij naar de open dag van Alphense zwem- en watersportverenigingen?

Deze zondag openen alle Alphense verenigingen op het gebied van sporten in en op het water hun deuren voor bezoekers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de sporten uit te proberen, aan workshops deel te nemen of naar de echte professionals te kijken.

Advertorial Horeca vandaag 13:40

Najaar bij Bij Hen

De 'R' zit weer in de maand en dat kan maar één ding betekenen: het is mosseltijd! Vorig jaar organiseerde Bij Hen het zeer succesvolle Mossel Festijn. Dit jaar doen ze daar nog een schepje bovenop met een heel najaar lang heerlijke mosselen Bij Hen.