Advertorial Horeca

Ladies Night bij het Wet ‘n Wild Wakepark

Zaterdag 29 mei organiseert Wet ‘n Wild Wakepark een Ladies Night! Deze avond staat geheel in het teken van het (beter) leren van Waterskiën of Wakeboarden.

Wil jij samen met jouw vriendinnen een gezellig avondje plezier maken? Schrijf je dan snel in voor de Ladies Night! Voor € 35 kunnen jullie de hele avond genieten. Heb jij nog nooit gewakeboard of gewaterskied? Geen probleem, tijdens deze avond is er genoeg begeleiding die jullie kan helpen om deze gave sport te leren.

Om 17:00 uur worden jullie verwacht bij Wet ’n Wild, waar jullie rond 17:30 uur eerst een hapje gaan eten met een welkomstdrankje. Daarna kunnen jullie vanaf 18:30 uur tot zonsondergang de kabelbaan op. Jullie sluiten de avond af met een wijntje aan ons heerlijke kampvuur. Ook gaan jullie naar huis met een goed gevulde goodiebag!

Dat belooft een geslaagde avond te worden, schrijf je in via info@wetnwild.nl.

Tag jouw vriendinnen en wees er snel bij want, vol = vol.


Meer nieuws

Sport vandaag 12:01

HCA Heren 1 is kampioen en promoveert naar overgangsklasse

Zondag 22 mei 2022. Een historische dag voor Hockey Club Alphen. Heren 1 mocht het kampioenschap op hun naam schrijven en promoveert daardoor voor het eerst in de geschiedenis van HC Alphen naar de overgangsklasse.

Sport vandaag 10:28

Dansgroep MOVE IT Nederlands Kampioen

In het Hart van Holland theater in Nijkerk namen twee selectiegroepen van Studio Forza zondag deel aan het door Dutch Dance Organisation georganiseerde Nederlands Kampioenschap. En ze gingen zeker niet met lege handen naar huis.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.