Evenementen

Ladies Night en NK Standwerken in Alphense centrum

Vrijdag worden dames in het zonnetje gezet tijdens de Ladies Night in het centrum van Alphen aan den Rijn. Door het hele centrum, aan zowel de Hoge Zijde als de Lage Zijde, worden activiteiten georganiseerd en vindt ook het NK Standwerken plaats.

Op 28 september is het koopavond, maar houden de winkeliers hun deuren open tot 22.00 uur - een uurtje langer dan gebruikelijk. Tevens hebben alle ondernemers een speciale aanbieding voor de vrouwen zoals extraatjes bij een aankoop tijdens de Ladies Night of korting op cocktails.

Ook is er live muziek op het Thorbeckeplein, is de modepolitie aanwezig en worden beautytips uitgedeeld. De Ladies Night wordt om 21.00 uur afgesloten met een optreden van zangtrio Helemaal Top in winkelcentrum Aarhof. 

NK Standwerken
's Middags gaat in het stadshart ook het NK Standwerken van start. Van 12.00 tot 21.00 uur zijn zo'n veertig verschillende standwerkers aanwezig in het Alphense centrum om hun producten aan de man te brengen.

De standwerkers worden beoordeeld door een jury. 's Avonds zal de Standwerker van 2018 worden uitgeroepen. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.