Alphens EV

Ladies Night in Alphen

Vrijdagavond 27 september is het Ladies Night in het Alphense centrum. De vierde editie heeft als thema ‘Say yes to the dress. Gala editie’.  

Om 18:00 uur wordt de Ladies Night afgetrapt met een modeshow in Winkelcentrum de Aarhof. Professionele modellen zullen jurken en accessoires van winkels uit het centrum dragen. Ook is er een modestylist aanwezig om je te voorzien van de ideale outfit.

Tussen de modeshows door is er een jaarlijkse loterij in de Aarhof. Butlers zullen rondlopen om hapjes uit te delen aan het winkelend publiek, welke ook afkomstig zijn van de foodwinkels en horeca uit het Alphense centrum. Uiteraard hebben de winkels in het centrum allemaal een speciale aanbieding ter gelegenheid van de Ladies Night.

Kijk voor meer informatie en alle kortingen op https://www.facebook.com/alphensecentrum/


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:46

Jongeren komen af op protestactie, grote rel lijkt uit te blijven

Er hangt een grimmige sfeer op het Rijnplein. Tientallen jongeren zijn afgekomen op de oproep die op social media rondging om maandagavond naar het Rijnplein te komen om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Vernielingen lijken uit te blijven. 

Alphense Zendmast gisteren 17:15

Alphense zendmast kleurt oranje voor zwembad De Hoorn

Om te vieren dat het buitenbad van zwembad De Hoorn open is om baantjes te zwemmen, kleurt de Alphense zendmast maandagavond 25 januari oranje. Hiermee zet de Alphense zendmast, die tegenover het zwembad staat, De Hoorn nog eens extra in de schijnwerpers.

Advertorial Winkels gisteren 15:39

Subway in de Baronie vanaf vandaag weer geopend na verbouwing

Subway in winkelcentrum de Baronie opent na een verbouwing van twee weken haar deuren om Alphenaren weer te voorzien van overheerlijke broodjes en andere lekkernijen. De vernieuwde winkel heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan!

Winactie Mode gisteren 14:13

Win een stylingbox naar keuze!

Januari is dé maand van nieuwe woonaccessoires. De kerstboom is inmiddels de deur uit, dat betekent dat we het huis weer heerlijk mogen gaan aankleden met nieuwe woonaccessoires! Stylingbox wil jou daarom in de watten leggen. Doe mee aan deze winactie en maak kans op een Stylingbox naar keuze!