AlphensEV

Ladies Night ‘Say yes to the dress’ in Alphense centrum

Dames uit Alphen en wijde omgeving, zet vrijdagavond 27 september een groot kruis in jullie agenda’s en regel oppas voor kinderen, huisdieren en mannen. Want Alphen aan den Rijn, en dan vooral de winkeliers in het Alphense centrum, maakt zich op voor de vierde Ladies Night.  

Ook dit jaar zwaaien de winkeliers op de laatste vrijdagavond van september de warme zomer uit en maken zich op voor het sfeervolle najaar en de gezellige wintermaanden. De winkels in het centrum hangen en staan weer vol nieuwe collecties en de laatste seizoentrends. Op deze speciale koopavond zijn de winkels tot 22:00 uur geopend en is er, speciaal voor de vrouwelijke bezoekers, heel veel extra’s te beleven. En niet alleen in en rond De Aarhof, ook het Rijnplein pakt uit.

Queen Bea verrast winkelend publiek op Rijnplein
Het Rijnplein krijgt deze avond bezoek van een echte Queen. En wie is daarvoor beter geschikt dan de look-a-like van Koningin Beatrix? Queen Bea bezoekt met haar gevolg, in de persoon van lijfwacht Van Deutekom, het plein om een verrassing uit te delen aan ladies die aan de juiste voorwaarden voldoen. Dit gaat natuurlijk - zoals het een echte koningin betaamd - volgens het officiële protocol. Of tenminste, dat is de bedoeling, want Van Deutekom is niet de handigste lijfwacht die er rondloopt… Een improvisatie-act die bij het winkelend publiek zal zorgen voor een glimlach op het gezicht.

Jurken op de catwalk
Maar eerst wordt om 18:00 uur afgetrapt met een grootse modeshow in Winkelcentrum De Aarhof. Professionele modellen en bezoekers aan het centrum showen de mooiste jurken op de catwalk. En het geluk wil, dat al het geshowde te vinden is in de modewinkels in het centrum.

Say yes to the (gala) dress
Later op de avond volgen meer modeshows. Wat te denken van de ‘Say yes to the (gala) dress’ modeshow? Een modestylist helpt bezoekers hun ideale jurk te vinden. Vervolgens krijgen deze ‘missie-om-een-ideale-jurk-te-vinden-geslaagd’ dames een minimetamorfose om helemaal tiptop op de catwalk te verschijnen. Zij sluiten de catwalk af met een foto bij de speciale selfiespiegel. Tot slot krijgen alle ‘Say yes tot the dress’-deelnemers een cadeaucheque en maken tevens kans op hun ideale outfit.

Loterij met mooie prijzen
Natuurlijk mag de loterij niet ontbreken. Tussen de modeshows door zijn in De Aarhof weer vele leuke en mooie prijzen te winnen, geheel in stijl van Ladies Night.

Culinaire hapjes
Van het shoppen till you drop krijgen de eregasten deze avond natuurlijk trek. Daarom lopen butlers rond met luxe hapjes die beschikbaar zijn gesteld door foodwinkels en horeca die gevestigd zijn in het centrum. Bij het serveren delen de butlers actiekaartjes uit met leuke en speciale aanbiedingen van de winkels en horecabedrijven waar de hapjes vandaan komen.

Verrassingen in de winkels zelf
Ook de winkeliers zelf organiseren leuke activiteiten en speciale aanbiedingen. Veel winkels verzorgen demonstraties van producten of hebben een muziekbandje of straatartiest in of voor de winkel staan.

Dus ladies, jullie weten waar jullie vrijdagavond 27 september van 18:00 tot 22:00 uur moeten zijn. De winkeliers hebben er alles aan gedaan om er, speciaal voor jullie, een leuke en heerlijk lange koopavond van te maken. Op naar de gezelligste maanden van het jaar!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.