Josh Walet

Lancering van het magazine Tom in de buurt is een feit!

Met trots lanceert Tom in de buurt in samenwerking met Alphens.nl hun magazine. Hierin komt naar voren hoe de organisatie zich in de afgelopen vijf jaar heeft ontwikkeld en welke diverse vormen van ondersteuning de organisatie biedt. ‘’Het is een inkijkje in ons werk.’’

Wat je van het magazine kunt verwachten? ‘’Er staan een aantal activiteiten in beschreven die Tom in de buurt aanbiedt’’, laat Wilko Kuus, projectleider van Tom in de buurt, weten. ‘’Het is een inkijkje in ons werk, en de verhalen komen echt tot leven. Onder andere medewerkers, vrijwilligers, samenwerkingspartners van Tom in de buurt vertellen over hun betrokkenheid.” 

Inwoners en buurten versterken

Tom in de buurt is altijd bezig om inwoners en buurten te versterken. ‘’Dat doen we met behulp van de inzet en betrokkenheid van veel fijne medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Wanneer een organisatie hard werkt om continu beter te worden, is het mooi als dat goede resultaten oplevert. Nog mooier is het echter als mensen van binnen én búiten de organisatie dit opmerken’’, vindt Kuus. ‘’We kijken met een fijn gevoel terug op de laatste vijf jaar, en zetten volop in om ook mensen in deze moeilijke tijden te ondersteunen.” 

Eerste exemplaar

De lancering vond in verband met de coronamaatregelen digitaal plaats. Wethouder Han de Jager van gemeente Alphen aan den Rijn, wethouder Petra van der Wereld van gemeente Kaag en Braassem en wethouder Gerben van Duin van gemeente Nieuwkoop namen als eersten een exemplaar in ontvangst tijdens een inspirerende bijeenkomst, waarop de trots over Tom in de buurt volop werd gedeeld.  

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de activiteiten en het aanbod van Tom in de buurt? Neem dan een kijkje op www.tomindebuurt.nl. De digitale versie van het magazine kun je hier bekijken.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Overige vandaag 09:02

Sponsorpaal compenseert inzamelingsacties Alphense Voedselbank

Door alle maatregelen rondom corona heeft Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken al tien maanden geen inzamelingsacties kunnen houden in supermarkten. Daarom plaatste de Voedselbank deze week een zogeheten sponsorpaal bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk. Andere supermarkten in Alphen volgen binnenkort. 

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Avondklok

Ach ja, die avondklok. Voor een heleboel mensen maakt dat helemaal niks uit. Die kwamen toch al niet buiten na 9 uur ’s avonds. Soms uit gewoonte en soms omdat er toch niets te beleven viel op straat en in de horeca.

Politie gisteren 18:06

Beroofde jongen (16) kreeg rake trappen en schoppen

Toen een 16-jarige jongen donderdagmiddag rond 16:00 uur op straat liep bij de President Kennedylaan in Alphen, werd hij beroofd door twee jonge mannen. De politie laat nu weten dat de jongen ook mishandeld is door de verdachten.