Josh Walet

Langer zwemmen tijdens warme dagen

Het buitenzwembad van De Hoorn blijft volgende week langer geopend als het zo warm wordt.      

Het zwembad blijft de hele dag geopend. Normaal is het buitenbad alleen in de ochtend geopend van 07.00 - 09.00 en in de middag vanaf 16.00 uur. 's Morgens komen dan de Alphenaren die graag een baantje trekken, 's middags de kinderen die nog een verfrissende duik willen nemen. Maar omdat er volgende week temperaturen van 35 graden worden verwacht, is het buitenbad de hele dag open.

Zo kunnen de leerlingen die al examen hebben gedaan verkoeling zoeken bij het zwembad en ouders tussen de middag met de kinderen even snel een duik nemen voor ze weer in de middag naar school moeten.

De meeste middelbare scholen passen volgende week een tropenrooster toe. Leerlingen beginnen dan eerder en hebben kortere lessen zodat ze eerder klaar zijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 10:28

Table Service bij McDonald’s aan het Rijnplein

Het McDonald’s Restaurant aan het Rijnplein in Alphen bedient vanaf vandaag, maandag 18 november, haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling meteen een plekje kiezen om te zitten. Een medewerker serveert de bestelling van de gast persoonlijk aan tafel uit.

Algemeen vandaag 09:46

Kerstpakketten voor en door Alphenaren

Diaconaal Platform Alphen (DPA) en de Stichting Slimm organiseren dit jaar opnieuw een kerstpakkettenactie in Alphen. De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen.

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.

Evenementen gisteren 11:53

Begin december opnieuw Midwinter Fair in Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Advertorial Horeca 16 nov. 2019 15:31

Voel je thuis bij Snackbar de Van Nesstraat

Als je binnenkomt word je ontvangen met een glimlach. En sinds kort bieden ze ook tafelservice aan. Welkom bij Snackbar de Van Nesstraat.