FIM kracht
Advertorial Gezondheid en welzijn

Last van hooikoortsklachten? Overwin je allergieklachten met de Wim Hof Methode

Pollenallergie is één van de meest voorkomende chronische aandoeningen in Nederland. Met de Wim Hof Methode (WHM) heeft Raúl Diaz Murillo zijn hooikoortsklachten overwonnen. 

Allergieklachten zijn reacties van je immuunsysteem. Je immuunsysteem ziet dan bijvoorbeeld pollen of huisstofmijten onterecht als een bedreiging voor je lichaam. Hoewel deze stoffen niet echt schadelijk zijn, reageert je immuunsysteem alsof dat wel zo is, wanneer je aan deze stoffen wordt blootgesteld.

Door de beoefening van de Wim Hof Methode ben je onder andere in staat om de overgevoelige reactie van je immuunsysteem op de blootstelling aan pollen of huisstofmijten te dempen en op den duur kun je zelf deze reactie bij je immuunsysteem uitschakelen. Raúl Diaz Murillo MSc, WHM-instructeur level 2, leert je deze methode in zijn workshops.

Ben je benieuwd hoe het werkt? Schrijf je in voor een workshop via zijn website.


Meer nieuws

Advertorial JA in de Horeca vandaag 16:04

Tim (23) zegt JA in de Horeca: “Het voelt als vakantie in Alphen”

Als 14-jarig jongetje begon Tim bij Wet ’n Wild met een ‘snuffelstage’. Nu, negen jaar later, heeft hij zich opgewerkt tot restaurant manager. “Een hele nieuwe uitdaging, een andere rol, maar ik zal ook altijd op de vloer blijven.”

Kinderburgemeester vandaag 13:42

Lied met videoclip ‘Praat erover’ om pesten tegen te gaan

Elk jaar krijgt de Alphense kinderraad een budget van € 10.000. De kinderraad heeft het budget dit jaar besteed aan een campagne om pesten in Alphen aan den Rijn tegen te gaan. Het lied ‘Praat erover’ is nu officieel gelanceerd, met een videoclip.