Late Nieuwjaarsduik: politie zoekt ’s ochtends vroeg naar zwemmers

Op zaterdag 10 april gingen twee zwemmers wel heel vroeg op pad voor een frisse ochtendduik in de Rijnhaven. Hierover kwam een melding binnen bij de politie.

De twee zwemfanaten gingen op zaterdagochtend rond 05:00 uur het water in. Dat bleek iemand opmerkelijk te vinden, want er werd melding gemaakt van twee zwemmers in de Rijnhaven. Hierop kwam de politie in actie. Toen de politie bij de Rijnhaven ter plaatse kwam, waren de twee zwemmers echter alweer gevlogen. “Misschien vonden ze het toch een beetje koud”, aldus de politie.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie vandaag 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.