De Thermen2
Advertorial Sport

Leer de borstcrawl (beter) beheersen

De Thermen2 start in september met een cursus borstcrawl. De cursus duurt 12 weken en is geschikt voor beginners die de slag niet beheersen, mensen die trainen voor een triathlon en zwemmers die de borstcrawl willen finetunen.  

Met de borstcrawl haal je meer uit baantjes zwemmen. Je bent sneller, gebruikt meer spieren en verbrand meer calorieen. De lessen zijn voor deelnemers van 16 jaar en ouder.

Er start een cursus op donderdagavond van 18:30 tot 19:30 uur en een op zondagochtend van 8:00 tot 9:00 uur. De donderdagcursus start 5 september, de zondagcursus op 15 september. KNZB-gecertificeerd docent is Ramona Linting.

Benodigde zwemmaterialen: een chloorbril of duikbril, zoomers en een plankje. Ben je nog niet in het bezit van deze materialen? Na aanmelden en betaling van de 12-weeksecursus kun je deze materialen met 15% korting aanschaffen via Zwemmen&Zo.

Interesse in de borstcrawlcursus? Meld je dan snel aan door het inschrijfformulier in te vullen bij de gastenservice in zwembad De Hoorn of AquaRijn. Het deelnamegeld €125,00 wordt direct afgerekend.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!