Bezemer Sloepverhuur
Advertorial Natuur en recreatie

Leer veilig varen met Bezemer Sloepverhuur!

Heb jij je vaarbewijs gehaald maar eigenlijk nog geen ervaring met écht varen? Thijs Bezemer, eigenaar van Bezemer Sloepverhuur, bedacht hier met zijn vader Johan Bezemer de perfecte oplossing voor. Leer deze zomer veilig varen tijdens de vaarcursus onder begeleiding van ervaren schipper Johan!

“Doordat we vorig jaar niet op vakantie konden kochten een hoop mensen een boot, om toch van het mooie weer te kunnen genieten”, vertelt Johan Bezemer. “Als ervaren schipper vaar ik al tientallen jaren. Ik ging op diverse zeereizen en vaar zomers veel met mijn vrouw. Varen is een vak apart en met alleen een theoriecursus ben je er niet. Ik merk dat er behoefte is aan praktijkcursussen en daarom start ik dit jaar met de Bezemer Vaarcursus.”

Veilig leren varen onder begeleiding

Tijdens de cursus leer je onder andere hoe je veilig kan aanmeren, voorrang moet verlenen, hoe een sluis werkt en hoe je veilig kan oversteken. “In totaal zijn er dertig punten die we behandelen”, legt Johan uit. “Aan het einde van de cursus krijg je van ons een certificaat. Zo heb je iets tastbaars waarmee je kan aantonen dat je de cursus hebt gevolgd.”

Wat kost het?

De vaarcursus kost € 150 per persoon en kan met maximaal vier cursisten worden gevolgd. Je hebt de keuze om de cursus te volgen op de Bezemer sloep, de Stella Maris of op je eigen boot. Bij de cursus is een lunch inbegrepen of hapjes. De cursus kan iedere dag worden gereserveerd op drie verschillende tijdstippen.

Meer informatie over de cursus? Lees meer op de website van Bezemersloepverhuur.nl. Reserveren kan via het online contactformulier of door te mailen naar info@bezemersloepverhuur.nl.


Meer nieuws

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.