Praktijk Werkt! Markt

Leerlingen Groene Hart Praktijkschool organiseren eerste Praktijk Werkt! Markt op 6 juni

Op dinsdag 6 juni organiseren de leerlingen van klas 3 van de Groene Hart Praktijkschool de eerste Praktijk Werkt! Markt. Door zelfgemaakte spullen te verkopen, willen de leerlingen hun schoolkamp extra leuk maken. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur op het schoolplein én in de schoolwinkel.

Organiseren kan je leren

Geld inzamelen om kamp nog leuker te maken met een dagje Phantasialand! Het doel van klas 3 voor het project Organiseren was al snel bedacht. De afgelopen weken hebben de leerlingen verschillende acties georganiseerd. Van autowassen op het plein tot een bingo tijdens de pauze. Op 6 juni is de grote finale: de Praktijk Werkt! Markt. Tijdens deze markt worden vooral veel zelfgemaakte spullen verkocht. Onder andere houten fotolijstjes, plantjes en plantenbakken, ansichtkaarten en natuurlijk koffie, thee en fris met wat lekkers. Er worden ook verse poffertjes gebakken. Tijdens de Markt is de Skoopshop ook geopend.

Skoopshop

Twee dagen per week runnen de leerlingen een eigen winkel in de school: de Skoopshop. De leukste cadeauwinkel van Alphen met eigen webshop. De winkel is een groot succes onder leerlingen, medewerkers en mensen uit de buurt. Binnenkort wordt de winkel uitgebreid met een afdeling waar je mokken en kleding kunt laten bedrukken.

Openingstijden dinsdag en donderdag van 10.30 tot 12.00 en van 12.30 tot 14.00.

Webshop: www.skoopshop.nl

Dinsdag 6 juni

Groene Hart Praktijkschool
Anna van Burenlaan 15
2404 GA Alphen aan den Rijn


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.