Scala College

Leerlingen Scala College sluiten dag af met examenstunt en Alphense sportdag

Vrijdag hebben de examenleerlingen van het Scala College op de Diamantstraat op gepaste wijze hun laatste lesperiode afgesloten. Zij werden de lucht in geschoten. Ook vond de Alphense sportdag plaats.

Na de meivakantie beginnen voor eindexamenleerlingen de examens, wat altijd een spannende periode is. Traditiegetrouw wordt deze laatste lesdag altijd gevuld met een leuke activiteit. 

Dit jaar staat er op de parkeerplaats van het Scala College een heuse sky-shooter. De leerlingen werden in een beveiligde stoel omhoog geschoten door middel van twee elastieken. Een ultieme manier om je schoolperiode af te sluiten als je het ons vraagt. Tevens is er een barbecue georganiseerd voor leerlingen en medewerkers.

Tegelijkertijd begeleidden circa 400 leerlingen van het Scala College de Alphense sportdag op de verschillende sportvelden. In totaal deden ruim 1600 basisschoolleerlingen mee aan de sportieve dag. Een fantastische manier om de periode voor de meivakantie af te sluiten.

Natuurlijk wenst ook Alphens.nl alle examenleerlingen veel succes met hun examens.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 21 jun. 2024 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: