Scala College

Leerlingen Scala College voeren toneelstuk Little Victorians op

Little Victorians: dat is de titel van het toneelstuk dat de leerlingen van de eerste klas tweetalig onderwijs van het Scala College in Alphen op dinsdagavond 15 juni gecreëerd hebben.

Het toneelstuk voerden zij op onder leiding van twee Britse acteurs van The Phileas Fogg Theatre Company. De docenten Engels hebben de leerlingen voorbereid op deze voorstelling, die ging over het leven van kinderen in de Victoriaanse tijd. In die tijd gingen kinderen vaak niet naar school, maar moesten ze onder barmhartige omstandigheden aan het werk. Het was een interessante en leerzame avond voor de leerlingen.

Op een later moment kunnen zij het moment nog eens beleven samen met hun ouders, want de voorstelling is gefilmd.

scala college little victorians.png


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:15

Nieuwe Graffiti Wall of Fame in Zegerslootgebied feestelijk geopend

Sinds deze maand heeft Alphen een nieuwe Graffiti Wall of Fame. Het initiatief komt van twee Alphense jongeren, die de hulp inschakelden van de Alphense graffitikunstenaar Joost Zwanenburg. Zaterdag werd de betonnen wand feestelijk geopend. 

Dronefotografie gisteren 14:27

Alphen vanuit de lucht: De Groene Kathedraal tussen de kwekerijen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week De Groene Kathedraal in Hazerswoude-Dorp, gelegen tussen de kwekerijen.