Yuverta Alphen aan den Rijn

Leerlingen Yuverta Alphen aan den Rijn plaatsen zich voor finale vakwedstrijden Skills Talents

Maar liefst vier leerlingen van Yuverta chr. vmbo Alphen aan den Rijn hebben zich tijdens de kwalificatiewedstrijd van Skills Talents geplaatst voor Skills The Finals. Die finale vindt plaats op 23 maart in de RAI in Amsterdam. De leerlingen strijden dan voor de Nederlandse titel in hun vakgebied.

In totaal deden er vier teams bestaande uit ieder twee leerlingen mee aan de kwalificatiewedstrijd op vrijdag 10 februari. Uiteindelijk wonnen Floor en Delayna de wedstrijd horeca, bakkerij en recreatie. “We zijn heel blij dat we hebben gewonnen en hadden dit niet durven dromen. De opdracht die we kregen tijdens de kwalificatiewedstrijd
was leuk, maar ook stressvol. We moesten een mocktail maken, cupcakes en een burger met zuurkool en kip. De timing was een uitdaging, maar het is gelukt en nu zijn we ook nog de winnaars”, aldus de enthousiaste Floor en Delayna.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Yuverta Alphen aan den Rijn Skills 3.png

Michelle en Imke waren de beste bij bloemwerk. “We hadden niet verwacht dat we zouden winnen, we dachten dat we derde waren. Het bloemstuk was goed gelukt, maar had nog iets beter gekund. Op het einde hadden we tijdsdruk met het opruimen, maar het is gelukt en nu hebben we ook nog eens gewonnen. Mooier dan dat kan niet!”, vertellen Michelle en Imke.

De leerlingen hebben er veel zin in om Yuverta Alphen aan den Rijn te vertegenwoordigen tijdens de grote finale. Vorig jaar leverde de school ook al finalisten aan.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Gemeente vandaag 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen vandaag 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport vandaag 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten vandaag 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen vandaag 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.