De bloemenjongen
Advertorial Werken

Leerzame, goedbetaalde bijbaan vanaf 15 jaar bij De bloemenjongen

Is jouw zoon of dochter op zoek naar een (nieuwe) bijbaan? Start een eigen bloemenwijk en verdien geld met een sociale bijbaan, leer met geld omgaan en begin van jongs af aan al met ondernemen.

Wat is een eigen bloemenwijk?

Je loopt wekelijks langs de deuren in jouw eigen wijk, je belt aan en vraagt aan mensen of ze bloemen willen kopen. De bloemenjongen regelt de bloemen, helpt met het opstarten en loopt in het begin mee om de spanning er af te halen en tips mee te geven.

Loon

Je loon is afhankelijk van je verkoop, dus hoe meer je verkoopt hoe meer je verdient! Met de wijken die nu worden gelopen ligt het gemiddelde uurloon al boven de € 15. Dit komt onder andere door de slimme verkooptips, het harde werk en de goede periode voor een eigen bloemenwijk op het moment. Dus wacht niet te lang en meld je nu aan!

Wat als er bloemen overgehouden worden?

Geen risico. De bloemenjongen staat garant voor de niet verkochte bloemen op de kar, we kijken samen elke keer weer wat jij verkoopt en wat we de volgende keer mee kunnen nemen om dit te beperken. De bloemenverkoper zorgt voor het verkopen en dan doet De bloemenjongen de rest

Beginnen of vragen?

Starten met een eigen bloemenwijk? Start nu zonder risico, bij de eerste verkoop hebben je dus al winst. Start dus zonder risico, met veel begeleiding en leer al jong het ondernemen.

Aanmelden kan met een berichtje via deze link.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.