Zoek jij nog een origineel cadeau voor jouw Valentijn? Stop met zoeken! Bij Complete Skincare hebben ze het. Zij hebben een mooie thuis treatment voor jouw geliefde, of een duo behandeling om lekker samen te ontspannen.

De thuis treatment bestaat uit enzyme peeling, een luxe masker met serum en crème en twee luxe ampullen. Complete Skincare stelt de thuis treatments op wens samen, al vanaf € 22,50.

Bij alle Valentijnpakketten geeft Complete Skincare een Valentijn presentje van Martinez Chocolatier. Ook is het mogelijk om een uitgebreid treatment pakket te nemen inclusief een chocoladereep met de tekst ‘ik hou van jou’, of een luxe bonbons box van Martinez Chocolatier, al vanaf € 26,50.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een Valentijn cadeaubon.

Geef jouw bestelling door vóór donderdag 11 februari om 17:00 uur. Vanaf vrijdag zijn de cadeaus op afspraak af te halen, of voor kleine bijbetaling wordt het pakket zondag afgeleverd. Bestellen kan via 06 11 411 969 of via info@completeskincare.nl.

Winnen

Wil jij kans maken op een Valentijnpakket van Complete Skincare met een Valentijn presentje van Martinez Chocolatier? Laat in de reacties weten wie jij een cadeau zou willen doen voor Valentijnsdag, dan bezorgt Complete Skincare het misschien wel bij die persoon thuis!