Parkvilla
Advertorial Kunst en Cultuur

Legendarisch concert The Doors in Parkvilla

Op 4 en 7 november wordt de Parkvilla filmzaal omgetoverd tot concertzaal met de film The Doors: Live at the Bowl ’68 Special Edition.

Op 5 juli 1968 zetten The Doors het podium van de Hollywood Bowl in vuur en vlam met een legendarisch optreden, dat wordt beschouwd als het beste wat de band ooit op film heeft vastgelegd. Het viertal wist de twee jaar ervoor hun live optredens te perfectioneren en was in absolute topvorm.

Voor Doors fans is het dé kans om dit live optreden van Jim Morrison, John Densmore, Ray Manzarek en Robby Krieger op een unieke manier te ervaren. Volgens Robby Krieger geeft deze live-opname ‘je het gevoel dat je op de eerste rij van de Hollywood Bowl zit’. De oorspronkelijke geluidstechnicus en mixer voor The Doors Bruce Botnick nam dit live-optreden in 1968 op en heeft geholpen met de restauratie, remastering en de nieuwe mix. Naast de show zit in deze film ook een gesprek met John Densmore, Robby Krieger en Doors-manager Jeff Jampol.

De film bevat het gehele concert, inclusief Hello, I Love You, The WASP (Texas Radio and the Big Beat), Light My Fire en The End.

Kijk voor alle films, data en tickets op www.parkvilla.nl


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Gouden kans

Met stijgende verbazing zat ik achter mijn grote monitor naar de gemeenteraadsvergadering te kijken. Dat het debat over anderhalf uur gratis parkeren lastig zou worden, was vooraf wel te voorspellen. Maar de twist tijdens de stemming voor of tegen had niemand zien aankomen.

Algemeen gisteren 17:18

Hond Noesca schrikt van vuurwerk en is nu spoorloos

Vuurwerk: sommige Alphenaren vinden het prachtig om te zien, andere Alphenaren zijn geen fan. Zeker Alphenaren met huisdieren. Hond Noesca raakte deze week bijvoorbeeld vermist nadat ze schrok van vuurwerk.

Advertorial Winkels gisteren 16:33

Ontdek de heerlijke Primitivo van Posta Piana!

Rode bessen, kersen en vanille, deze aroma’s komen je tegemoet zodra je de fles Primitivo van Posta Piana openmaakt! Een topwijn afkomstig van het wijnhuis Cantine Paradiso, gehuisvest in de hak van Italië. Tot eind december koop je deze wijn nu extra voordelig bij wijnspeciaalzaak La Bodega ’87. Benieuwd naar het verhaal achter het wijnhuis en deze wijn en de actie? Lees meer!

Onderwijs en opvang gisteren 14:09

Sint verslaapt zich op De Windroos

Op basisschool PCB De Windroos was het vandaag wel een hele bijzondere vrijdag. Donderdag mochten de leerlingen hun schoen zetten, maar toen ze vrijdagochtend binnenkwamen, waren ze nog allemaal leeg.