De winkeliers van het Rijnplein trakteren hun klanten in deze pittige periode. Iedereen die een aankoop doet op zondag, ontvangt een heerlijke traktatie!

Als je op zondag een aankoop doet, krijg je een voucher om een heerlijke oliebol af te halen bij Van de Weerdt Oliebollenkraam, die midden op het Rijnplein staat, of een voucher voor een heerlijke kop koffie bij Con Amore in de Sint Jorisstraat. Uiteraard is dit take-away.

“Als bestuur van het Rijnplein vonden wij het leuk om in deze tijden een ludieke actie voor de maand november te organiseren”, vertelt Ramon Hagen, eigenaar van de winkel SD Creation in de Sint Jorisstraat. “Wij mogen gelukkig nog iedere dag open zijn. Door de zondag opening erbij is er een betere verdeling qua drukte in de winkels, zo kunnen we de piek van de zaterdagmiddag afvlakken.”

Uiteraard kan de consument in de parkeergarage Castellum gratis parkeren op zondag. De winkeliers van het Rijnplein heten je van harte welkom en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM.