Froot
Advertorial Werken

Lekker rijden en klanten blij maken: als bezorger bij Froot zit je goed

Als bezorger van hot naar her, bus in en bus uit? Nee hoor, niet bij Froot. In plaats van 140 tot 200 stops per dag, ga jij langs bij enkele tientallen klanten per dag. Jij houdt namelijk van rijden, niet van stoppen. Zo heb je ook genoeg tijd om een muziekje te luisteren. Dat klinkt goed toch? 

Froot zorgt voor blije en gezonde medewerkers. Niet alleen op hun eigen kantoor, maar door heel het land. Dagelijks maken zij namelijk honderden organisaties blij met kistjes gevuld met vers, gezond en lekker fruit. En nu komt het: steeds meer bedrijven vragen naar de fruitkistjes van Froot. 

Om ervoor te zorgen dat al deze kistjes gevuld en wel bij heel zakelijk Nederland terechtkomen, zoekt Froot bezorgers. Vooral van maandag tot en met woensdag en in het weekend is het bij Froot erg druk en kunnen ze een paar extra handen goed gebruiken!

Wat doet een bezorger bij Froot?

Als bezorger bij Froot begin je ’s ochtends vroeg met het inladen van je bus. Uiteraard is er, voordat je de bus instapt, nog tijd om een kopje koffie te drinken. Om een uur of zes, zeven ben je ready to go en vertrek je om de eerste klant blij te maken met vers, gezond en lekker fruit.

Je rijdt vervolgens het hele land door in je eigen Froot Bus vol met goed gevulde fruitkistjes. Je rijdt je eigen route, bezorgt het verse fruit en neemt de lege kistjes van de vorige keer mee terug. Het tillen van de kistjes is gelijk een goede workout! Niet zwaar, maar wel effectief. Aan het eind van de rit laad je samen met je collega’s de bus weer uit.

Bij Froot zit je goed

Of je nu gepensioneerd bent, student, vader of moeder met schoolgaande kinderen, bij Froot kan in principe iedereen met een rijbewijs B bezorger zijn. Je kunt deze parttime job namelijk prima combineren met andere bezigheden. Zo houd je samen met Froot op een leuke manier Nederland gezond!

Solliciteren maar!

Dus: beschik jij over tijd, rijbewijs-B, rijervaring en zoek je een parttime job? Dan ben jij de enthousiaste bezorger die Froot zoekt! Klinkt dit als iets voor jou?

Zo kom je erachter: bel naar 085 - 065 3600 en vraag naar Claudia of Jeroen. Nog beter, solliciteer direct want de vacature staat hier online. Ze zitten met smart op je te wachten.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.