Grand Café Eight
Advertorial Horeca

Lekkere en gezonde maaltijden met Eight at Home en de Eightkeet

Geen zin of tijd om te koken? Of moet je overwerken, maar wil je toch een lekkere en gezonde maaltijd van restaurantkwaliteit? Grand Café Eight heeft de oplossing met haar eigen maaltijdenservice Eight at Home. Afhalen kan ook, dat doe je vanaf nu bij de unieke Eightkeet!

Grand Cafe Eight is gevestigd aan de Euromarkt 2 in Alphen aan den Rijn, maar in deze gekke tijden biedt Grand Cafe Eight een uniek concept om eenvoudig een heerlijk gerecht af te halen. De Eightkeet is dé manier om lekker én gezond te blijven eten.

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Als je bestelt kom je vaak al snel uit bij wat vetter eten. De Eightkeet zorgt voor juist het tegenovergestelde. Met de vele gerechten kun je voor verschillende menu’s kiezen die ook nog eens gezond zijn. Zo heb je na bijvoorbeeld een zware dag werken toch weer een goede bodem om in de avond nog meer activiteiten te doen. Heb je de Eightkeet nog niet gezien? Kom dan eens langs en neem een lekker menu mee voor thuis of op kantoor!

Eight at Home

Het zijn bizarre tijden waar iedereen drukker is dan ooit met zijn of haar werk. We vergeten dan nog wel eens te eten. Wanneer er dan gegeten wordt, is dit vaak even snel en niet altijd even vers en gezond. Zeker in deze dagen waar het sneller donker wordt en het eten er nog wel eens bij inschiet, is het belangrijk om vers en gezond te blijven eten.

Grand Café Eight biedt beide aspecten op een brede menukaart en bezorgt ook nog eens bij jou thuis of op kantoor! Bekijk de menukaart eens online op www.eightathome.nl en bestel het gerecht wat jou lekker lijkt. Er is voor iedereen wel een gerecht wat hij of zij lekker vindt. Grand Café Eight biedt jou de maaltijden, het enige wat jij hoeft te doen is ervan te smullen!

Je kunt bij Eight at Home van maandag t/m zondag van 16:00 uur tot 20:30 uur bestellen. Bestel via de website of bel naar 0172 224 001.

eight nieuw logo.PNG


Meer nieuws

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.