Grand Café Eight
Advertorial Horeca

Lekkere en gezonde maaltijden met Eight at Home en de Eightkeet

Geen zin of tijd om te koken? Of moet je overwerken, maar wil je toch een lekkere en gezonde maaltijd van restaurantkwaliteit? Grand Café Eight heeft de oplossing met haar eigen maaltijdenservice Eight at Home. Afhalen kan ook, dat doe je vanaf nu bij de unieke Eightkeet!

Grand Cafe Eight is gevestigd aan de Euromarkt 2 in Alphen aan den Rijn, maar in deze gekke tijden biedt Grand Cafe Eight een uniek concept om eenvoudig een heerlijk gerecht af te halen. De Eightkeet is dé manier om lekker én gezond te blijven eten.

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Als je bestelt kom je vaak al snel uit bij wat vetter eten. De Eightkeet zorgt voor juist het tegenovergestelde. Met de vele gerechten kun je voor verschillende menu’s kiezen die ook nog eens gezond zijn. Zo heb je na bijvoorbeeld een zware dag werken toch weer een goede bodem om in de avond nog meer activiteiten te doen. Heb je de Eightkeet nog niet gezien? Kom dan eens langs en neem een lekker menu mee voor thuis of op kantoor!

Eight at Home

Het zijn bizarre tijden waar iedereen drukker is dan ooit met zijn of haar werk. We vergeten dan nog wel eens te eten. Wanneer er dan gegeten wordt, is dit vaak even snel en niet altijd even vers en gezond. Zeker in deze dagen waar het sneller donker wordt en het eten er nog wel eens bij inschiet, is het belangrijk om vers en gezond te blijven eten.

Grand Café Eight biedt beide aspecten op een brede menukaart en bezorgt ook nog eens bij jou thuis of op kantoor! Bekijk de menukaart eens online op www.eightathome.nl en bestel het gerecht wat jou lekker lijkt. Er is voor iedereen wel een gerecht wat hij of zij lekker vindt. Grand Café Eight biedt jou de maaltijden, het enige wat jij hoeft te doen is ervan te smullen!

Je kunt bij Eight at Home van maandag t/m zondag van 16:00 uur tot 20:30 uur bestellen. Bestel via de website of bel naar 0172 224 001.

eight nieuw logo.PNG


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine gisteren 17:04

Heijmink werkt al 35 jaar bij de politie: ''Mensen zijn mondiger geworden''

Frank Heijmink begon in 1985 zijn loopbaan bij de politie in Alphen aan den Rijn als ‘gewone’ agent op straat. Nu, 35 jaar later en werkzaam in inmiddels zijn vijfde politiebureau, is de 56-jarige Frank alweer zes jaar Operationeel Expert op het thema horeca en ondernemers. “De diversiteit maakt dit vak zo mooi!”

Advertorial Sport gisteren 15:59

Alphen Beweegt en 4Sport organiseren gratis jongerenbootcamp

Heb jij zin om een uur lang het beste uit jezelf te halen? Ben je niet bang om vies te worden, en wil je lekker sporten in de buitenlucht? Dan zien Alphen Beweegt en 4Sport jou volgende week bij de jongerenbootcamp!

Wonen en bouwen gisteren 14:30

Dit jaar eenmalige huurverlaging voor sociale huurwoningen

In 2021 hebben huurders in sociale huurwoningen met een laag inkomen en een hoge huur recht op een eenmalige huurverlaging. De regering kondigde dit vorig jaar aan tijdens Prinsjesdag. Dat is goed nieuws voor een aantal huurders van Woonforte.

Overige gisteren 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok.