The Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

Lentekriebels bij The Center of Beauty: pas jouw huidverzorging aan op het seizoen

De afgelopen dagen hebben we al heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. Is jouw huid er al klaar voor? Bij iedere seizoenswisseling is het belangrijk om stil te staan bij je huidverzorgingsroutine. Net als het weer, verandert ook de behoefte van je huid tijdens de seizoenen. The Center of Beauty geeft je graag een paar tips.

Ieder seizoen is anders en dat kun je ook aan je huid merken. Tijdens de wintermaanden heeft je huid misschien behoefte aan een rijke volle crème, maar in de lente heeft je huid juist meer behoefte aan een lichte moisturizer. “Verander daarom je serum of crème naar behoefte van de huid. Zo voorkom je dat je huid uit balans raakt”, adviseert Carmen van The Center of Beauty.

Een andere tip: scrub je huid. Door het gebruik van een scrub zeg je dode huidcellen en schilfertjes gedag. Zo ontstaat er weer een nieuwe, gezonde en gladde huid. Daarbij is het belangrijk om je huid te beschermen. “Wij adviseren om je huid het hele jaar door te beschermen met een SPF. Tijdens de lente en de zomer wordt je huid extra blootgesteld aan UV-stralen en is de straling extra sterk. Een SPF aan je huidverzorgingsroutine toevoegen is een echte must.”

Persoonlijk advies voor jouw huid

Maximale huidverbetering? Dat bereik je samen met The Center of Beauty. “Een bezoek aan onze salon begint altijd met een uitgebreid intake gesprek. We leggen de behandeling uit en daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten of er bijvoorbeeld allergieën zijn, welke producten je nu gebruikt en wat jouw huidwensen zijn”, legt Carmen uit.

Door het opstellen van een behandelplan werkt The Center of Beauty samen met jou naar een stralende huid. Tijdens de gezichtsbehandeling voeren ze ook altijd een huidanalyse uit. “We geven een persoonlijk advies over welke producten je het beste kunt gebruiken. Door de combinatie van behandelingen en gebruik van de producten voor thuis, brengen we samen jouw huid in topconditie.”

Wat is jouw huidwens? The Center of Beauty helpt je graag verder. Heb je geen idee wat jouw huid op dit moment nodig heeft? En vind je het lastig om de juiste producten vinden? Je kunt geheel vrijblijvend bij The Center of Beauty terecht voor een persoonlijk huidadvies.

Je kunt contact met hen opnemen voor het plannen van een afspraak via info@thecenterofbeauty.nl, door te bellen naar 06 13557377. Of neem een kijkje op de website.


Meer nieuws

Overige vandaag 10:50

Nieuw hondenspeelpark als openbaar terrein? Alphense Hondenbezitter is fel tegen

Op tafel liggen twee opties: een besloten hondenpark of een openbaar terrein voor alle Alphense honden. Stichting de Alphense Hondenbezitter is duidelijk over hun voorkeur. “In de openbare variant zouden wij van alles moeten, maar kunnen en mogen we niets. Daar passen we als stichting voor.”

Advertorial Sport vandaag 10:01

Ga optimaal voorbereid op wintersport

Een optimale zorgeloze wintersport voorbereiding begint bij het materiaal. Ski & Snowboard Xperience verzorgt het onderhoud en verhuur van materiaal. Gevestigd aan de Bijlen 4 in Alphen aan de Rijn maak je kennis met wintersport in Nederland.

Politiek vandaag 00:24

GroenLinks stapt uit coalitie Alphen aan den Rijn

GroenLinks is donderdag 27 januari uit de coalitie met Nieuw Elan en CDA in de Alphense gemeenteraad gestapt. Aanleiding is een verschil van mening over bebouwen van de Gnephoek. Ook de GroenLinks-wethouder Erik van Zuylen heeft zijn portefeuille bij burgemeester Liesbeth Spies ingeleverd.