Josh Walet

Let op: afsluiting N11 tussen Zoeterwoude Rijndijk en Alphen a/d Rijn Oost

Rijkswaterstaat werkt op vrijdag 23 september tot zaterdag 24 september aan de N11. Verkeer moet rekening houden met 10-15 minuten extra reistijd en wordt door middel van bebording omgeleid.

Tijdens de werkzaamheden wordt zowel aan de weg als de omgeving gewerkt. Onderhoud omvat onder andere groen, waterafvoer, asfalt, vangrails en verlichting.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf vrijdag 23 september, 20:00 uur en zullen duren tot zaterdag 24 september, 14:00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de N11 tussen knooppunt Zoeterwoude Rijndijk Ommedijksweg en Alphen aan den Rijn-Oost afgesloten.

Nood- en hulpdiensten kunnen bij hoge prioriteit de werkzaamheden met gepaste snelheid passeren.

Omleidingen

  • Verkeer vanuit Leiden en Rotterdam wordt via de A4 richting de A12 ter hoogte van Den Haag omgeleid. Vanaf de A12 kan verkeer, middels de N459 zijn weg vervolgen.
  • Verkeer vanuit Utrecht wordt ter hoogte van Bodegraven middels bebording via de A4 en A12 richting de N11 omgeleid.

Advies aan weggebruikers

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om hun reis vooraf te plannen en voor vertrek de actuele verkeersinformatie te raadplegen. Houd rekening met extra reistijd en pas, indien mogelijk, je reisgedrag aan om vertraging door de werkzaamheden te vermijden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor het openbaar vervoer of een andere route.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 15:21

Bijzondere voorstelling over Afasie tijdens Week van Ontmoeten en Verbinden

De Week van de Afasie 2022 vindt plaats van 1 tot en met 8 oktober 2022. Dit jaar is het thema: "afasie zoekt verbinding". Omdat Castellum als partner nauw betrokken is bij de Week van Ontmoeten en Verbinden, biedt het theater de voorstelling ‘Breeknacht’ tegen een speciaal tarief aan tijdens deze themaweek. 

Gemeente gisteren 14:09

Bladkorven terug in de Alphense straten

In de herfst vallen de bladeren van de bomen, wat voor het nodige ongemak kan zorgen. Vanaf half oktober plaatst de gemeente daarom weer bladkorven in de straten in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Werken gisteren 12:42

De nieuwste vacatures van week 38

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Limesjaar 2022 gisteren 11:56

ROMEINEN Reiswagen

Toen het Romeinse leger eenmaal langs de grensrivier ingeburgerd was, werd al snel duidelijk dat de Romeinse manier van leven ook in de grensstreken gewoon werd voortgezet. En dus werd langs de grens een Romeinse weg aangelegd, die gebruikt werd door het leger en de inwoners.

Advertorial Overige gisteren 10:35

Nieuwe reeks seniorencolleges met Open Maakplaats

Het is nooit te laat om te leren. Bibliotheek Rijn en Venen en Stichting OGJG organiseren daarom een nieuwe reeks seniorencolleges over Slimme Computers, speciaal voor de nieuwsgierige 55+er. 

Nationale Sportweek 2022 gisteren 09:10

Nationale Sportweek: terugblik vrijdag en vooruitblik laatste weekend

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait. Benieuwd wat er vrijdag allemaal te beleven was? Bekijk hier de foto's! We blikken ook gelijk vooruit op het laatste weekend.