Josh Walet

Let op: dit weekend verkeershinder rondom Alphen vanwege werkzaamheden N11, A12 en N207

Alphenaren opgelet! Rijkswaterstaat verricht vrijdag 1 oktober vanaf 21:00 werkzaamheden aan de N11. Omdat er ook werkzaamheden plaatsvinden aan de A12 én de N207, lijkt een verkeersinfarct aanstaande. 

De N11 is van vrijdag 21:00 uur tot maandag 4 oktober 05:00 uur in beide richtingen afgesloten tussen de aansluiting 10 Alphen a/d Rijn-Oost (N207) en de aansluiting Zoeterwoude-Rijndijk (Burgemeester Smeetsweg). Tijdens de werkzaamheden vervangt Rijkswaterstaat de oude openbare verlichting voor energiezuinige en onderhoudsarme LED verlichting. Daarnaast is er onderhoud en vervangt de Gemeente Alphen verkeerslichten.

In het weekend vervangt Rijkswaterstaat ook asfalt op de A12 tussen Woerden en Nieuwerbrug en voert de provincie werkzaamheden uit op de N207. De omleidingen zijn hierop afgestemd. De verkeersstromen van de omleidingsroutes vanwege het werk aan de N11 raken niet de omleidingsroutes vanwege het werk aan de A12. Wat vast lijkt te staan is dat de verschillende wegwerkzaamheden gaan zorgen voor de nodige verkeershinder.

Omleidingen

Verkeer vanuit Alphen aan den Rijn

Er is een omleiding voor:

  • Verkeer richting Leiden via Bodegraven (N11) en de A12 naar de A4;
  • Verkeer richting Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam via de N207 naar de A4;
  • Verkeer richting Den Haag via de N209 naar de A12.

Vanuit Gouda/Utrecht

  • Verkeer richting Alphen aan den Rijn kan gewoon gebruik maken van normale route via N11.
  • Verkeer richting Leiden, Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam wordt via de A12 omgeleid via het Prins Clausplein naar de A4.

Vanuit Amsterdam

  • Verkeer richting Alphen aan den Rijn rijdt via de A4 aansluiting Nieuw Vennep naar de N207. Dit is de normale route naar Alphen aan den Rijn.

Vanuit Den Haag

  • Er is een omleiding voor verkeer richting Alphen aan den Rijn via de A12 naar N11.

De weggebruiker wordt geïnformeerd via bebording ter plaatse, via routepanelen en via de website VanAnaarBeter. Tijdens het werk kunnen de hulpdiensten in noodsituaties met aangepaste snelheid het werkvak passeren.

Let op: in het weekend van 8 tot 11 oktober is ook een gedeelte van de N11 afgesloten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 16:52

De mooiste geschenken vind je bij La Bodega ‘87

De feestdagen staan voor de deur! Aankomend weekend is het Sinterklaas en voor je het weet is het kerst. Ben je nog op zoek naar een mooi geschenk? Bij La Bodega '87 vind je geschenken die zeker weten in de smaak vallen! Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en de mogelijkheden.