Ingestuurd

Let op! Leimuiderbrug wéér in storing

De Leimuiderbrug (N207) over de Ringvaart kampt sinds vanmiddag met een storing. Door de storing is er geen weg- en vaarverkeer mogelijk.

Deze middag weigerde het brugdek van de Leimuiderbrug omhoog of omlaag te bewegen, waardoor het dek op ongeveer een halve meter boven de weg bleef steken. Deze situatie maakt het voor wegverkeer onmogelijk om de brug te passeren. Als gevolg hiervan wordt het verkeer voor onbepaalde tijd omgeleid. Ook het vaarverkeer kan de brug niet passeren en wordt omgeleid via de westelijke Ringvaart.

De oorzaak van de storing is nog onbekend. Een monteur is onderweg om de problemen aan de brug te verhelpen.

Omleidingsroute

Reizigers die gebruikmaken van de N207 tussen Alphen aan den Rijn en de A4 worden aangeraden om te kiezen voor een omleidingsroute via de N446 en de A4. Het is belangrijk voor weggebruikers om extra reistijd in overweging te nemen vanwege de geplande werkzaamheden en afsluitingen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 21 jun. 2024 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: