Pixabay

Let op: valse e-mail in omloop uit naam van GGD GHOR Nederland

Op dit moment gaan valse e-mails rond uit naam van GGD GHOR Nederland. In de mail wordt opgeroepen om een test af te nemen om ervoor te zorgen dat op 25 februari de coronamaatregelen worden versoepeld. “Deze mail is pure fraude.”

GGD GHOR Nederland licht toe: “In de mail staat dat er een aantal mensen in de buurt van de ontvanger van de mail positief is getest op COVID-19. Mensen worden gevraagd om zo snel mogelijk een testafspraak te maken door te klikken op een afspraaklink. Dit is een malafide link die verwijst naar een valse website die lijkt op de website van GGD GHOR Nederland. Nogmaals: klik niet op deze link.”

Hieronder een voorbeeld van de valse e-mail.

valse e-mail ggd ghor.jpg

Meer informatie over de valse e-mail vind je hier.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.