Het Kroondomein
Advertorial Overige

Let op: zaterdag 25 maart laatste verkoopdag paastakken bij Kroondomein

Pasen komt steeds dichterbij en dat betekent dat het Kroondomein in Alphen aan den Rijn deze zaterdag weer paastakken vers van het land verkoopt. Het belooft goed weer te worden, dus bij het Kroondomein zijn ze er helemaal klaar voor!

Op het Kroondomein in Alphen aan den Rijn groeien twee soorten paastakken; de Kronkelwilg en de luxere Kronkelhazelaar. De kronkelwilg krijgt frisgroene blaadjes en is ideaal om mee te knutselen. De Kronkelhazelaar is een rustieke paastak waar je zwaardere versiering in kunt hangen.

De paastakken zijn er in verschillende maten, van +/- 1 tot 3 meter. Een bosje Kronkelwilgen neem je mee vanaf € 2 en een bosje Kronkelhazelaars vanaf € 3.

Bij het Kroondomein zijn ze op de volgende momenten op het land aanwezig:

  • Zaterdag 25 maart van 10:00 - 14:00 uur

Het adres vind je in de foto's hieronder. Er kan geparkeerd worden met de auto en het land is ook goed te bereiken met de fiets.

Namens alle dieren op het Kroondomein, tot dan!

aders.jpg

paastaak1.jpg

paastaak 2.jpg


Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:27

Politie zoekt mannen die motoren uit parkeergarage stalen

In de nacht van 7 op 8 oktober zijn twee motoren uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn gestolen. De politie toonde beelden van de verdachten in het opsporingsprogramma Team West.

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.