Het Kroondomein
Advertorial Overige

Let op: zaterdag 25 maart laatste verkoopdag paastakken bij Kroondomein

Pasen komt steeds dichterbij en dat betekent dat het Kroondomein in Alphen aan den Rijn deze zaterdag weer paastakken vers van het land verkoopt. Het belooft goed weer te worden, dus bij het Kroondomein zijn ze er helemaal klaar voor!

Op het Kroondomein in Alphen aan den Rijn groeien twee soorten paastakken; de Kronkelwilg en de luxere Kronkelhazelaar. De kronkelwilg krijgt frisgroene blaadjes en is ideaal om mee te knutselen. De Kronkelhazelaar is een rustieke paastak waar je zwaardere versiering in kunt hangen.

De paastakken zijn er in verschillende maten, van +/- 1 tot 3 meter. Een bosje Kronkelwilgen neem je mee vanaf € 2 en een bosje Kronkelhazelaars vanaf € 3.

Bij het Kroondomein zijn ze op de volgende momenten op het land aanwezig:

  • Zaterdag 25 maart van 10:00 - 14:00 uur

Het adres vind je in de foto's hieronder. Er kan geparkeerd worden met de auto en het land is ook goed te bereiken met de fiets.

Namens alle dieren op het Kroondomein, tot dan!

aders.jpg

paastaak1.jpg

paastaak 2.jpg


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.