Chocolatier Martinez
Advertorial Winkels

Letter 10-daagse bij Chocolatier Martinez van start gegaan

Bij Chocolatier Martinez in de Baronie ontvang je tot en met zaterdag 14 november elke vierde chocoladeletter gratis. De actie staat geheel in het teken van de intocht van Sinterklaas op 14 november. Sla dus alvast heel wat chocoladeletters in voor in de schoenen van jouw kids!

Chocolatier Martinez staat bekend om de heerlijke bonbons en andere chocolade specialiteiten. Allemaal gemaakt van Belgische UTZ-gecertificeerde chocolade. Ook de chocoladeletters van de letter 10-daagse zijn van de beste kwaliteit. De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet. Ook kun je de letters bestellen in verschillende smaken: melkchocolade, witte chocolade, pure chocolade of hazelnoot praline. Daar loopt het water toch van in je mond? Bovendien kosten de chocoladeletters van 225 gram maar € 4,75 per stuk!

Wil jij ook zulke heerlijke chocoladeletters? Download dan hier het bestelformulier. Deze kan je vervolgens mailen naar alphen@martinezchocolade.nl of afgeven in de winkel. Dan ontvang jij die heerlijke chocoladeletters!

adv letter 10 daagse martinez.PNG


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.