De Aarhof
Advertorial Winkels

Leuke kerstacties in De Aarhof: wie wens jij dit jaar iets extra’s onder de kerstboom?

Winkelcentrum De Aarhof is weer geheel versierd voor the most wonderful time of the year. Ook dit jaar zijn er bij De Aarhof leuke kerstacties en kun je tijdens het shoppen genieten van heerlijke lekkernijen van de winkeliers. Zaterdag 12 december start de actie ‘Wie wens jij een kerstpakket toe?’, met ieder weekend tot kerst leuke kerstfiguren bij de Wenskerstboom.

Van 21 tot 23 december komt de Kerstman langs in het winkelcentrum! Uiteraard zijn de acties coronaproof aangepast, maar dit mag de pret natuurlijk niet drukken. Je kerstinkopen doe je gezellig bij De Aarhof.

Wie wens jij een kerstpakket toe?

Welke Alphenaar wens jij dit jaar iets extra’s onder de kerstboom? Kom op 12, 13, 19 of 20 december naar De Aarhof en schrijf een wens voor degene (de opgegeven persoon dient woonachtig te zijn in de gemeente Alphen aan den Rijn) die volgens jou een extra mooi kerstpakket verdient op een van de speciale wenskaartjes en hang deze in de grote Wenskerstboom. Onder de inzendingen verloot De Aarhof enkele mooie, rijkgevulde kerstpakketten ter waarde van € 100. Geheel samengesteld door winkeliers van De Aarhof. Op donderdag 24 december zullen de gelukkigen door een kerstelfje worden verrast met hun kerstpakket.

Vrolijke kerstfiguren

Als je in de weekenden voor kerst naar De Aarhof komt, kan het zomaar zijn dat je naast de feestelijke promotiedames een vrolijk kerstfiguur tegen het lijf loopt! Een rendier, kerstelfjes, de Kerstman en zelfs een levende kerstboom zullen in het winkelcentrum te bewonderen zijn. Geniet van de door hen meegebrachte lekkernijen. Op zondag 13 december is er een Kerst Meet & Greet op een van de binnenpleinen en op 21 en 23 december is de Kerstman in hoogsteigen persoon aanwezig bij De Aarhof. Met zijn vrolijke verschijning, twinkelende ogen en zijn luide “Ho, Ho, Ho” zal hij iedereen een vrolijk en gezond kerstfeest wensen.

Overheerlijke oliebollen voor de ouderen

Onze Alphense ouderen zijn vanwege hun kwetsbaarheid of verminderde mobiliteit de afgelopen tijd veel minder buitenshuis geweest dan zij wellicht zouden willen. Om ze een hart onder de riem te steken tijdens de feestdagen en wat gezelligheid te bieden, verwent winkelcentrum De Aarhof de ouderen in verzorgingshuizen met overheerlijke, verse oliebollen. Het geheel wordt op feestelijke wijze aangekleed. 

Doe je kerstinkopen gezellig en veilig bij De Aarhof

Kom tijdens de feestelijke decembermaand gezellig winkelen bij De Aarhof. Het winkelcentrum hecht veel waarde aan een veilige omgeving om lokaal te kunnen winkelen. De winkeliers volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en bieden voldoende hygiënepunten om handen en winkelmandjes te desinfecteren. Bovendien wordt erop toegezien dat drukte wordt voorkomen. Je wordt verzocht de geldende richtlijnen in acht te nemen. Zo zorgen we met elkaar voor een gezonde kerst.

Winkelcentrum De Aarhof wenst iedereen een gezond en vrolijk Kerstfeest!

Kerstagenda De Aarhof

Zaterdag 12-12:               My wish for you-actie
Zondag 13-12:                 My wish for you-actie
Zaterdag 19-12:               My wish for you-actie
Zondag 20-12:                 My wish for you-actie
Maandag 21-12:              Kerstman
Dinsdag 22-12:                Kersttraktaties
Woensdag 23-12:            Kerstman
Donderdag 24-12:           Kerstelfje deelt de kerstpakketten van de My wish for you-actie uit
Woensdag 30-12:            Oliebollen uitdelen verzorgingshuizen

aarhof kerstsfeer.JPG


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.