De Aarhof
Advertorial Winkels

Leuke kerstacties in De Aarhof: wie wens jij dit jaar iets extra’s onder de kerstboom?

Winkelcentrum De Aarhof is weer geheel versierd voor the most wonderful time of the year. Ook dit jaar zijn er bij De Aarhof leuke kerstacties en kun je tijdens het shoppen genieten van heerlijke lekkernijen van de winkeliers. Zaterdag 12 december start de actie ‘Wie wens jij een kerstpakket toe?’, met ieder weekend tot kerst leuke kerstfiguren bij de Wenskerstboom.

Van 21 tot 23 december komt de Kerstman langs in het winkelcentrum! Uiteraard zijn de acties coronaproof aangepast, maar dit mag de pret natuurlijk niet drukken. Je kerstinkopen doe je gezellig bij De Aarhof.

Wie wens jij een kerstpakket toe?

Welke Alphenaar wens jij dit jaar iets extra’s onder de kerstboom? Kom op 12, 13, 19 of 20 december naar De Aarhof en schrijf een wens voor degene (de opgegeven persoon dient woonachtig te zijn in de gemeente Alphen aan den Rijn) die volgens jou een extra mooi kerstpakket verdient op een van de speciale wenskaartjes en hang deze in de grote Wenskerstboom. Onder de inzendingen verloot De Aarhof enkele mooie, rijkgevulde kerstpakketten ter waarde van € 100. Geheel samengesteld door winkeliers van De Aarhof. Op donderdag 24 december zullen de gelukkigen door een kerstelfje worden verrast met hun kerstpakket.

Vrolijke kerstfiguren

Als je in de weekenden voor kerst naar De Aarhof komt, kan het zomaar zijn dat je naast de feestelijke promotiedames een vrolijk kerstfiguur tegen het lijf loopt! Een rendier, kerstelfjes, de Kerstman en zelfs een levende kerstboom zullen in het winkelcentrum te bewonderen zijn. Geniet van de door hen meegebrachte lekkernijen. Op zondag 13 december is er een Kerst Meet & Greet op een van de binnenpleinen en op 21 en 23 december is de Kerstman in hoogsteigen persoon aanwezig bij De Aarhof. Met zijn vrolijke verschijning, twinkelende ogen en zijn luide “Ho, Ho, Ho” zal hij iedereen een vrolijk en gezond kerstfeest wensen.

Overheerlijke oliebollen voor de ouderen

Onze Alphense ouderen zijn vanwege hun kwetsbaarheid of verminderde mobiliteit de afgelopen tijd veel minder buitenshuis geweest dan zij wellicht zouden willen. Om ze een hart onder de riem te steken tijdens de feestdagen en wat gezelligheid te bieden, verwent winkelcentrum De Aarhof de ouderen in verzorgingshuizen met overheerlijke, verse oliebollen. Het geheel wordt op feestelijke wijze aangekleed. 

Doe je kerstinkopen gezellig en veilig bij De Aarhof

Kom tijdens de feestelijke decembermaand gezellig winkelen bij De Aarhof. Het winkelcentrum hecht veel waarde aan een veilige omgeving om lokaal te kunnen winkelen. De winkeliers volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en bieden voldoende hygiënepunten om handen en winkelmandjes te desinfecteren. Bovendien wordt erop toegezien dat drukte wordt voorkomen. Je wordt verzocht de geldende richtlijnen in acht te nemen. Zo zorgen we met elkaar voor een gezonde kerst.

Winkelcentrum De Aarhof wenst iedereen een gezond en vrolijk Kerstfeest!

Kerstagenda De Aarhof

Zaterdag 12-12:               My wish for you-actie
Zondag 13-12:                 My wish for you-actie
Zaterdag 19-12:               My wish for you-actie
Zondag 20-12:                 My wish for you-actie
Maandag 21-12:              Kerstman
Dinsdag 22-12:                Kersttraktaties
Woensdag 23-12:            Kerstman
Donderdag 24-12:           Kerstelfje deelt de kerstpakketten van de My wish for you-actie uit
Woensdag 30-12:            Oliebollen uitdelen verzorgingshuizen

aarhof kerstsfeer.JPG


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.