Parkvilla
Advertorial Theater

Leuke kinderfilms en theatervoorstelling in voorjaarsvakantie

Parkvilla heeft een mooi programma samengesteld voor kinderen van verschillende leeftijden in de voorjaarsvakantie, met films, theater én pyjama-ontbijt en lunchbuffet.

In het theater is er op 24 februari een theaterconcert voor de hele familie van Oorkaan Ensembe. Het programma Tempo (7+) zit boordevol prachtige en tijdloze muziek, geschreven tijdens de Renaissance, Barok of Romantiek of gewoon vorige week. Optioneel te boeken met lunchbuffet.

Voor de allerkleinsten draait er Peppa's Bioscoop Feestje (3+). Dit jaar viert Peppa Pig dat ze 20 jaar bestaat. In de hilarische film Gewoon Super! (5+) gaat de onhandige Hedwig op zoek naar de állerbeste superheld. En voor de oudere kinderen -en zeker ook voor volwassenen- is er de ontroerende film Robot Dreams (9+). Deze film heeft een Oscar-nominatie voor Beste Animatiefilm.

Ontbijtbuffet

Kids kunnen op woensdag 21 februari in hun pyjama of onesie naar Parkvilla komen en vanaf 09:45 uur genieten van een ontbijtbuffet. Een gevarieerd ontbijt waar je je vingers bij aflikt. Na het ontbijtbuffet kan iedereen lekker uitbuiken bij de film Gewoon Super om 10:30 uur.

Meer info en tickets

Gewoon-Super-_ps_1_jpg_sd-low.jpg

Robot-Dreams_ps_1_jpg_sd-low.jpg

Peppa-s-Bioscoop-Feestje_ps_1_jpg_sd-low_2023-Hasbro.jpg
Meer nieuws

Overige vandaag 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs vandaag 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling vandaag 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten gisteren 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken gisteren 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.