Parkvilla
Advertorial Theater

Leuke kinderfilms en theatervoorstelling in voorjaarsvakantie

Parkvilla heeft een mooi programma samengesteld voor kinderen van verschillende leeftijden in de voorjaarsvakantie, met films, theater én pyjama-ontbijt en lunchbuffet.

In het theater is er op 24 februari een theaterconcert voor de hele familie van Oorkaan Ensembe. Het programma Tempo (7+) zit boordevol prachtige en tijdloze muziek, geschreven tijdens de Renaissance, Barok of Romantiek of gewoon vorige week. Optioneel te boeken met lunchbuffet.

Voor de allerkleinsten draait er Peppa's Bioscoop Feestje (3+). Dit jaar viert Peppa Pig dat ze 20 jaar bestaat. In de hilarische film Gewoon Super! (5+) gaat de onhandige Hedwig op zoek naar de állerbeste superheld. En voor de oudere kinderen -en zeker ook voor volwassenen- is er de ontroerende film Robot Dreams (9+). Deze film heeft een Oscar-nominatie voor Beste Animatiefilm.

Ontbijtbuffet

Kids kunnen op woensdag 21 februari in hun pyjama of onesie naar Parkvilla komen en vanaf 09:45 uur genieten van een ontbijtbuffet. Een gevarieerd ontbijt waar je je vingers bij aflikt. Na het ontbijtbuffet kan iedereen lekker uitbuiken bij de film Gewoon Super om 10:30 uur.

Meer info en tickets

Gewoon-Super-_ps_1_jpg_sd-low.jpg

Robot-Dreams_ps_1_jpg_sd-low.jpg

Peppa-s-Bioscoop-Feestje_ps_1_jpg_sd-low_2023-Hasbro.jpg
Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.