Soos aan den rijn
Advertorial Evenementen

Liefdesconcert Vrouwenkoor Colorique

Vier op Valentijnsdag de Liefde met Vrouwenkoor Colorique uit Alphen aan den Rijn. Het wordt een veelzijdige avond met nummers als Feeling Good, Stand By Me en My Funny Valentine.

Vrouwenkoor Colorique uit Alphen aan den Rijn bestaat uit 16 zangeressen. Onder leiding van dirigent Anneke van Es zingen zij een zeer afwisselend repertoire; van lichtklassiek tot barok, van Middeleeuws tot modern. Alhoewel het koor ook werken uitvoert met pianobegeleiding, is het gespecialiseerd in a capella zang.

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Colorique een aantal bekende en minder bekende liefdesliederen ingestudeerd. Om samen met u de liefde te vieren. Het concert is een samenwerking tussen Soos aan den Rijn en Vrouwenkoor Colorique.

Kom luisteren en Vier de Liefde op vrijdag 14 februari bij Soos aan den Rijn. Aanvang om 19:00 uur tot 21:00 uur. Drankjes zijn verkrijgen aan de bar. Speciale aanbieding van de Soos: 2 drankjes met een (hart)ig zoutje voor € 6.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:13

MINERVA Framen

Lig ik dus half in m'n blootje op een massagetafel. Moet ik uitleggen wat framen is. Voor wie het ook niet precies weet: framen is iets op een bepaalde manier voorstellen. Meestal niet met de bedoeling om dat feitelijk te doen of op een leuke positieve manier.

Advertorial Horeca vandaag 17:25

's-Molenaarsbrug pakt uit met een nieuwe menukaart

Ieder seizoen bereiden de chefs van restaurant ’s-Molenaarsbrug nieuwe specialiteiten voor op de menukaart. De nieuwe menukaart is deze week ingegaan, niet alleen voor het diner, maar ook voor de lunch kun je terecht voor heerlijk nieuwe gerechten.

Overige vandaag 16:42

Verhuizing Hondenspeelplaats laat op zich wachten

Er heerst een gevoel van irritatie en frustratie bij De Alphense Hondenbezitter. Zij moeten nog langer wachten voordat zij de nieuwe locatie voor de Hondenspeelplaats in gebruik kunnen nemen.

Sport vandaag 15:54

WV Avanti-renners naar NK veldrijden

Zaterdag 25 januari wordt in Moergestel het NK veldrijden verreden voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Een aantal leden van WV Avanti zullen ook deelnemen aan het NK.

Overige vandaag 15:11

Dakar Rally zit er bijna op voor Tim en Tom Coronel

Het einde is zicht van de Dakar Rally 2020. Het was niet eenvoudig voor Tim en Tom Coronel om het bivak van de een-na-laatste etappe te halen. Vooral de marathonstage was pittig voor de tweeling. Voor het eerste deel van de marathon kwamen de broers er niet geheel onbeschadigd uit.

Advertorial Cultuur vandaag 14:37

Vier het Theaterweekend met Beer in Castellum!

Tijdens het Nationale Theaterweekend organiseert Castellum in samenwerking met Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland een bereleuke theaterdag! Voor maar € 10* zie je de spannende voorstelling Beer (7+) en zijn er allerlei activiteiten te beleven!