Soos aan den rijn
Advertorial Evenementen

Liefdesconcert Vrouwenkoor Colorique

Vier op Valentijnsdag de Liefde met Vrouwenkoor Colorique uit Alphen aan den Rijn. Het wordt een veelzijdige avond met nummers als Feeling Good, Stand By Me en My Funny Valentine.

Vrouwenkoor Colorique uit Alphen aan den Rijn bestaat uit 16 zangeressen. Onder leiding van dirigent Anneke van Es zingen zij een zeer afwisselend repertoire; van lichtklassiek tot barok, van Middeleeuws tot modern. Alhoewel het koor ook werken uitvoert met pianobegeleiding, is het gespecialiseerd in a capella zang.

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Colorique een aantal bekende en minder bekende liefdesliederen ingestudeerd. Om samen met u de liefde te vieren. Het concert is een samenwerking tussen Soos aan den Rijn en Vrouwenkoor Colorique.

Kom luisteren en Vier de Liefde op vrijdag 14 februari bij Soos aan den Rijn. Aanvang om 19:00 uur tot 21:00 uur. Drankjes zijn verkrijgen aan de bar. Speciale aanbieding van de Soos: 2 drankjes met een (hart)ig zoutje voor € 6.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.