Advertorial Economie

Linda Tjaden van Wikiwork: 'Winter Culinair, een feest voor de hele familie'

Een levende kerststal, een schaatsbaan, een enorme kerstboom, een kerstmarkt, chalets waar hapjes en drankjes werden geserveerd; winterse ingrediënten die de eerste editie van Winter Culinair op het vernieuwde Thorbeckeplein tot een succes maakten. Linda Tjaden, eigenaar van werving- en selectiebureau Wikiwork, is een van de vijf bestuursleden die dit gezinsevenement organiseerde. "Dit was echt een feest voor de hele familie", zegt een tevreden Linda.

Een aantal vrijwilligers heeft een doorstart gemaakt met Culinair Alphen. Zij werden door Alphens.nl/Sera benaderd om van 15 tot en met 17 december Winter Culinair te organiseren. "Door een goede samenwerking met de gemeente en omliggende horeca hebben we een gezinsevenement weten te creëren wat voor iedereen toegankelijk was. Dit evenement was echt ter promotie van het vernieuwde Thorbeckeplein, het haventje en de omliggende horeca."

Als lid van het organiserende team fungeerde Linda als contactpersoon naar de horeca. "Ik heb een groot netwerk in Alphen aan den Rijn en vind het leuk om veel te regelen. Zo ben ik lid van de VOA golfcommissie, heb ik in mijn studietijd jarenlang bij Van der Valk gewerkt en heb ik dus veel affiniteit met horeca."

"We hebben hard gewerkt, maar het resultaat was ernaar", geeft Linda aan. "Vooral zondag was het gezellig druk. Veel kinderen op de schaatsbaan en de ouders aan de glühwein!"

Ladies Into Business
Niet alleen voor Winter Culinair haalde Linda de media (AD), Alphen Into Business wijdt in het pas gelanceerde winternummer een pagina aan Linda en Wikiwork. In dit zakelijke magazine wordt altijd een pagina ingeruimd voor vrouwen in de zakenwereld, onder de noemer Lady Into Business. In het geval van Linda en haar team werd het nu Ladies Into Business. "Ik vond dat Ladies Into Business goed bij ons passen. De foto bij het verhaal is ook erg leuk geworden."

Het artikel is binnenkort online te lezen via www.alphenintobusiness.nu.

Over Wikiwork
Wikiwork is een werving- en selectiebureau. Eigenaar Linda Tjaden en haar team van drie vrouwen koppelen werkgevers en werkzoekenden aan elkaar. Met een groot netwerk vinden zij de best passende kandidaat voor veel bedrijven in de regio. Meer informatie is te vinden via www.wikiwork.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.