De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Evenementen

Line up silent disco De Beren Alphen aan den Rijn bekend

Op vrijdag 13 september vindt de allereerste silent disco bij De Beren Alphen aan den Rijn plaats. De line up voor het evenement is nu bekend!  

Niemand minder dan DJ Fatguys, Boevenbende, Jongens van de Buurt en Draaimakers zullen er vrijdag 13 september voor zorgen dat het dak er af gaat bij De Beren Alphen aan den Rijn. Het evenement begint om 21:30 uur en eindigt om 24:00 uur.

Voor de liefhebbers zijn er nog enkele kaarten verkrijgbaar via https://eventix.shop/4druz4a3.

Ben je benieuwd hoe de silent disco eruit gaat zien? Bekijk dan deze video!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.