De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Evenementen

Line up silent disco De Beren Alphen aan den Rijn bekend

Op vrijdag 13 september vindt de allereerste silent disco bij De Beren Alphen aan den Rijn plaats. De line up voor het evenement is nu bekend!  

Niemand minder dan DJ Fatguys, Boevenbende, Jongens van de Buurt en Draaimakers zullen er vrijdag 13 september voor zorgen dat het dak er af gaat bij De Beren Alphen aan den Rijn. Het evenement begint om 21:30 uur en eindigt om 24:00 uur.

Voor de liefhebbers zijn er nog enkele kaarten verkrijgbaar via https://eventix.shop/4druz4a3.

Ben je benieuwd hoe de silent disco eruit gaat zien? Bekijk dan deze video!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 15:10

Help Maarten naar huis

De afgelopen weken is de hele wereld in de ban geraakt van het coronavirus. Voor veel mensen staat de wereld even stil. Voor Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, was dit al even het geval. Hij liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk.

Coronavirus in Alphen gisteren 14:08

Nieuwe coronabesmettingen, totaal 35 in Alphen

Voor de vijfde dag op rij zijn er nieuwe coronabesmettingen gemeld in de gemeente Alphen. Het nieuwe aantal officieel gemelde besmettingen staat nu op 35.

Advertorial Horeca gisteren 11:24

Laat een dagschotel van De Zaak thuisbezorgen

Sinds vorige week is Grandcafé de Zaak begonnen het met thuisbezorgen van diverse dagschotels en driegangenmenu’s. De sfeer van De Zaak, maar dan thuis!

Coronavirus in Alphen gisteren 08:28

Op zaterdagmarkt alleen food-ondernemers aanwezig

Op zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april zijn er op de zaterdagmarkt alleen food-ondernemers aanwezig. Deze kramen mogen op de zaterdagmarkt staan omdat food tot de eerste levensbehoeften hoort.

Coronavirus in Alphen 27 mrt. 2020 21:21

Campagne VRHM daagt jongeren en studenten uit

‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’ Dat is de campagne die de Veiligheidsregio Hollands Midden start, gericht op jongeren en studenten. De boodschap? Houd 1,5 meter afstand van elkaar.