Josh Walet
Advertorial Werken

Linting en van Hemert: dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs

Heeft u plannen om de woonkamer eens op te frissen? De hal van een nieuw behangetje te voorzien? Of de trapopgang weer strak in de latex te zetten? Schakel Linting en van Hemert dan in voor al het schilderwerk!  

De winter is het ideale moment om de muren in huis te voorzien van een nieuwe verflaag. In deze tijd van het jaar is het aanbod van schilderwerk lager dan in andere tijden van het jaar. Hier kunt u optimaal van profiteren door juist in de winterperiode uw schilderwerk uit te laten voeren door Linting en van Hemert.

Specialisaties
De schilders van Linting en van Hemert werken met materialen van Sigma, waardoor zij strak werk kunnen afleveren. Ze zijn dan ook gespecialiseerd in het schilderen van binnenruimtes. Van het schilderen van deuren, kozijnen en ramen tot het sauzen van plafonds en wanden. Ook in het schilderen van trappen of het behangen van ruimtes zijn ze gespecialiseerd.

Winteractie
Wilt u graag een ruimte in uw huis of bedrijfspand opnieuw laten schilderen? Wacht dan niet tot het voorjaar, want deze winter heeft Linting en van Hemert een speciale kortingsactie. Als u nu gebruik maakt van een schilder, krijg je tot wel 10% korting op het totaalbedrag!

Belangrijk is dat de actie alleen geldt op binnen schilderwerkzaamheden die minimaal 3 mandagen groot zijn. De uitvoerende werkzaamheden worden uitgevoerd van oktober tot maart.

Is de binnenkant van uw huis of bedrijfspand toe aan een schilderbeurt? U kunt Linting en van Hemert Schilderwerken telefonisch bereiken via 06 41004747 voor een vrijblijvende en aantrekkelijke winterschilder offerte.


Meer nieuws

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.

Sport gisteren 13:09

13-jarige Serena pakt winst in Thailand na intensieve trainingsperiode

Alphense Serena heeft recentelijk de overwinning behaald tijdens haar trainingskamp in Thailand. Afgelopen januari begon Serena haar reis met een exclusieve 1-op-1 training met de wereldkampioen van One Championship, Superbon. Vervolgens zette ze haar trainingsinspanningen voort bij Tiger Muay Thai in Phuket, waar haar eigen trainer Phet haar met open armen ontving.