Josh Walet
Advertorial Werken

Linting en van Hemert: dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs

Heeft u plannen om de woonkamer eens op te frissen? De hal van een nieuw behangetje te voorzien? Of de trapopgang weer strak in de latex te zetten? Schakel Linting en van Hemert dan in voor al het schilderwerk!  

De winter is het ideale moment om de muren in huis te voorzien van een nieuwe verflaag. In deze tijd van het jaar is het aanbod van schilderwerk lager dan in andere tijden van het jaar. Hier kunt u optimaal van profiteren door juist in de winterperiode uw schilderwerk uit te laten voeren door Linting en van Hemert.

Specialisaties
De schilders van Linting en van Hemert werken met materialen van Sigma, waardoor zij strak werk kunnen afleveren. Ze zijn dan ook gespecialiseerd in het schilderen van binnenruimtes. Van het schilderen van deuren, kozijnen en ramen tot het sauzen van plafonds en wanden. Ook in het schilderen van trappen of het behangen van ruimtes zijn ze gespecialiseerd.

Winteractie
Wilt u graag een ruimte in uw huis of bedrijfspand opnieuw laten schilderen? Wacht dan niet tot het voorjaar, want deze winter heeft Linting en van Hemert een speciale kortingsactie. Als u nu gebruik maakt van een schilder, krijg je tot wel 10% korting op het totaalbedrag!

Belangrijk is dat de actie alleen geldt op binnen schilderwerkzaamheden die minimaal 3 mandagen groot zijn. De uitvoerende werkzaamheden worden uitgevoerd van oktober tot maart.

Is de binnenkant van uw huis of bedrijfspand toe aan een schilderbeurt? U kunt Linting en van Hemert Schilderwerken telefonisch bereiken via 06 41004747 voor een vrijblijvende en aantrekkelijke winterschilder offerte.


Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.