Ingezonden

Lionsclub zamelt geld in voor internationale schakelklassen

Op donderdag 6 april organiseerde Lionsclub Alphen aan den Rijn het jaarlijkse mosselevent op het Groene Hart Leerpark. Met dit liefdadigheidsevenement dragen de mannen van De Lionsclub dit jaar de leerlingen van de internationale schakelklassen (ISK) een warm hart toe. 

Het goede doel: een huiselijke ontspanningsruimte creëren met een tafeltennis- of voetbaltafel waar de kinderen kunnen spelen en zich thuis en veilig voelen.

De leerlingen van het Leerpark verzorgden samen met de docenten en de keukenprofessionals van de Lions, onder leiding van Jan Oosterling, het driegangendiner met natuurlijk als hoofdgerecht: de mosselen. Het uitserveren van de gerechten werd ook door de leerlingen van het Groene Hart Leerpark gedaan. De school was feestelijk aangekleed met zelfgemaakte versieringen van de kinderen.

Daarbij zorgden de bands Uncle Ben’s Mercedes (UBM) en Greenfield voor de muzikale omlijsting én er vond een loterij plaats met bijzondere prijzen. "Het mosselevent was geslaagde avond met een opbrengst van € 4.444 voor de ISK", aldus de organisatie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.