Nieuw Elan

Lisette Godart verhuist naar Haarlem en verlaat de Alphense gemeenteraad

Lisette Godart, raadslid van Nieuw Elan, verlaat met pijn in het hart de Alphense gemeenteraad. Omdat zij naar Haarlem verhuist, mag zij niet meer in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn zitting hebben.

Lisette Godart kwam na de verkiezingen in 2018 voor Nieuw Elan in gemeenteraad. “Ik heb mij vooral ingezet voor het Midden- en Klein Bedrijf (MKB), winkels en winkelcentra, jeugd & gezin, wonen, jongeren en hun voorzieningen, sport en vooral met de vraag hoe wij met z’n allen samenleven en samenwerken”, aldus Godart.

“Lisette is een harde werkster, die we zeker zullen gaan missen. Met haar innemende persoonlijkheid weet ze mensen voor haar standpunten te winnen en dat is toch waar het in de gemeenteraad om draait”, prijst Nieuw Elan fractieleider André de Jeu haar inzet.

Lisette Godart wordt in de raadvergadering van 22 april opgevolgd door Fatima Achahboun, die tijdens de raadsvergadering van 29 oktober 2020 al werd beëdigd als raadscommissielid voor Nieuw Elan. “Fatima is al jaren actief lid bij ons in de vereniging en bij de fractie. In het dagelijks leven is Fatima re-integratie/ activeringscoach. Ze is een prima opvolgster van Lisette”, zegt De Jeu.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:44

Het nieuws van week 23 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van te kort aan horecapersoneel en een pilot om de terrassen langer open te houden tot aan het Europees Kampioenschap dat deze week aftrapte en Thomas Berge die het aan de stok kreeg met handhavers. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht. 

Werken gisteren 14:10

Het nieuwe vacature aanbod van week 23

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Handelsnederzetting

Als er een castellum 'in the middle of nowhere' wordt gebouwd, verschijnt er binnen de kortste keren ook een handelsnederzetting. Dat zal in Alphen aan den Rijn niet anders zijn geweest. In zo'n kampdorp wonen gezinnen van soldaten, ambachtslieden en handelaren.

Overige gisteren 10:12

Betalen Alphense hondenbezitters straks geen hondenbelasting meer?

Een hond is je beste vriend, maar daar moet je jaarlijks wel wat voor over hebben. Althans, in de helft van de gemeenten in Nederland moet je nu nog hondenbelasting betalen, maar een meerderheid van de Tweede Kamer wil van de belasting af. En dat scheelt Alphense hondenbezitters jaarlijks tientallen euro’s.