Nieuw Elan
Advertorial Politiek plein

Lisette Godart verhuist naar Haarlem en verlaat de Alphense gemeenteraad

Lisette Godart, raadslid van Nieuw Elan, verlaat met pijn in het hart de Alphense gemeenteraad. Omdat zij naar Haarlem verhuist, mag zij niet meer in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn zitting hebben.

Lisette Godart kwam na de verkiezingen in 2018 voor Nieuw Elan in gemeenteraad. “Ik heb mij vooral ingezet voor het Midden- en Klein Bedrijf (MKB), winkels en winkelcentra, jeugd & gezin, wonen, jongeren en hun voorzieningen, sport en vooral met de vraag hoe wij met z’n allen samenleven en samenwerken”, aldus Godart.

“Lisette is een harde werkster, die we zeker zullen gaan missen. Met haar innemende persoonlijkheid weet ze mensen voor haar standpunten te winnen en dat is toch waar het in de gemeenteraad om draait”, prijst Nieuw Elan fractieleider André de Jeu haar inzet.

Lisette Godart wordt in de raadvergadering van 22 april opgevolgd door Fatima Achahboun, die tijdens de raadsvergadering van 29 oktober 2020 al werd beëdigd als raadscommissielid voor Nieuw Elan. “Fatima is al jaren actief lid bij ons in de vereniging en bij de fractie. In het dagelijks leven is Fatima re-integratie/ activeringscoach. Ze is een prima opvolgster van Lisette”, zegt De Jeu.


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.