Nieuw Elan

Lisette Godart verhuist naar Haarlem en verlaat de Alphense gemeenteraad

Lisette Godart, raadslid van Nieuw Elan, verlaat met pijn in het hart de Alphense gemeenteraad. Omdat zij naar Haarlem verhuist, mag zij niet meer in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn zitting hebben.

Lisette Godart kwam na de verkiezingen in 2018 voor Nieuw Elan in gemeenteraad. “Ik heb mij vooral ingezet voor het Midden- en Klein Bedrijf (MKB), winkels en winkelcentra, jeugd & gezin, wonen, jongeren en hun voorzieningen, sport en vooral met de vraag hoe wij met z’n allen samenleven en samenwerken”, aldus Godart.

“Lisette is een harde werkster, die we zeker zullen gaan missen. Met haar innemende persoonlijkheid weet ze mensen voor haar standpunten te winnen en dat is toch waar het in de gemeenteraad om draait”, prijst Nieuw Elan fractieleider André de Jeu haar inzet.

Lisette Godart wordt in de raadvergadering van 22 april opgevolgd door Fatima Achahboun, die tijdens de raadsvergadering van 29 oktober 2020 al werd beëdigd als raadscommissielid voor Nieuw Elan. “Fatima is al jaren actief lid bij ons in de vereniging en bij de fractie. In het dagelijks leven is Fatima re-integratie/ activeringscoach. Ze is een prima opvolgster van Lisette”, zegt De Jeu.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 18:00

Dit is het nieuwe college van burgemeester en wethouders

Het nieuwe college van Alphen aan den Rijn bestaat uit burgemeester Liesbeth Spies en wethouders Gert-Jan Schotanus, Gerard van As, Anouk Noordermeer, Gert van den Ham en Relus Breeuwsma. De wethouders worden voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering op donderdag 19 mei geïnstalleerd.

Politiek gisteren 17:00

Coalitieakkoord 2022-2026 Nieuw Elan, VVD, D66 en CDA

Donderdag 19 mei biedt formateur André de Jeu het coalitieakkoord aan in de raadsvergadering van gemeente Alphen aan den Rijn. De coalitiepartners Nieuw Elan, VVD, D66 en CDA geven hierin op hoofdlijnen inzicht in hun plannen en ambities.

Sport gisteren 15:32

Dit Hemelvaartsweekend eindelijk de 15e editie van het ARC Heitingatoernooi

Het ARC Heitingatoernooi wordt traditiegetrouw tijdens het Hemelvaartsweekend georganiseerd, zo ook dit jaar. Op 26, 27 en 28 mei zullen er zo’n 1.500 voetballers, in de leeftijdsgroepen JO8 tot en met JO13, van verschillende voetbalclubs door het hele land mee aan het toernooi. Er is een apart toernooi voor meisjesteams en ook één voor G-teams.