Advertorial Economie

Little Legends brengt bijzondere kindermode

Kim en Jeroen Bakker zijn de drijvende krachten achter Little Legends, een webshop die zich vooral richt op coole kinderschoenen en accessoires. “Wij hebben aparte, unieke producten en dat maakt ons onderscheidend”, stelt de 35-jarige Kim.

Jeroen zit al zijn hele leven in de sportbranche. De 33-jarige Alphenaar heeft sinds 2011 een eigen bedrijf in sportartikelen. Kim is al vijf jaar agent van diverse tassenmerken en heeft haar eigen kinderrugzakken label ‘Little Legends’, die door verschillende winkels in Nederland en België worden verkocht. . “Ik ben verslaafd aan (kinder-)tassen. Ik heb gewoon een passie voor alle facetten van mode”, geeft Kim aan.

Het paar heeft een dochtertje van zeven (Mees) en een zoontje van 2,5 jaar (Boris). “Zo’n jaar of drie geleden waren we op zoek naar leuke schoenen voor mijn dochtertje. Sneakers of iets aparts. Dat konden we niet vinden, tenzij je alles op verschillende sites bestelde. Omdat we toch al een magazijn hadden voor sportartikelen en tassen, besloten we om ook wat apartere kindermerken te verkopen. Zo is Little Legends ontstaan.”

Trends
Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends gaat Kim, naast de traditionele schoenenbeurzen, twee keer per jaar naar een beurs in Parijs. “Dit is een beurs met wat apartere merken voor kinderen. Als je naar deze beurs bent geweest, ben je helemaal op de hoogte van wat hot is.” Ook Instagram is voor Kim een goede bron om mode en nieuwe trends te ontdekken. Als iets haar aanstaat, wordt het ingekocht. De voorraad loopt uiteen van sneakers tot boots en van rugzakken tot accessoires. “Wij zijn voortdurend op zoek naar labels die ons inspireren en kinderen iets unieks bieden. Net even iets anders en een tikkeltje stoerder.”

Wat momenteel weer helemaal in de mode is, zijn de boots van Dr. Martens. Deze schoenen met harde neuzen waren in de jeugdjaren van Kim ook al erg populair. “We verkopen de schoenen van Dr. Martens al 2,5 jaar, maar dit jaar is het niet normaal meer. Vanmiddag was hier nog een vrouw die twee paar voor haarzelf kocht en ook nog een paar voor haar kindje.”

Little Legends heeft alles op voorraad. Wie voor vier uur ’s middags bestelt, heeft de bestelling de volgende dag al in huis. Helemaal leuk is, dat iedere bestelling in Little Legends style worden ingepakt. Geïnteresseerd in bijzondere kindermode, neem dan eens een kijkje op www.littlelegends.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.