Little Legends
Advertorial Kinderen

Little Legends: hippe kinderkleding, aparte sneakers en vrolijke accessoires

Zes jaar geleden vonden de Alphense Jeroen en Kim het lastig om leuke aparte sneakers en accessoires te vinden voor hun dochter Mees en zoon Boris (nu 11 en 6 jaar oud). Omdat ze altijd heerlijk druk zijn met het gezin en nieuwe projecten, besloten zij een eigen kinderwebsite te starten. En zo werd Little Legends geboren.

Met de webshop willen zij een overzichtelijk aanbod geven in de verschillende trendy kindersneakers, kinderkleding en vrolijke accessoires. Jeroen en Kim zijn voortdurend op zoek naar labels die hen inspireren en die kinderen iets unieks bieden.

Veel merken in de collectie van Little Legends komen uit Europa, zijn bewust en duurzaam geproduceerd én zijn zeer kindvriendelijk. “Er wordt nagedacht over de ontwikkeling van de kinderen en of ze het zelf eenvoudig kunnen aantrekken en het comfortabel is. Allemaal net even anders en een tikkeltje stoerder. Dat is wat wij allemaal als modebewuste ouders voor onze kleine legendes willen, toch?”, stelt Kim.

Afhalen in Alphen aan den Rijn

Je bestelling afhalen of iets in het echt zien behoort ook tot de mogelijkheden van Little Legends. “Wist je dat je iedere werkdag je bestelling bij ons kan afhalen? Wil je gewoon even passen of die ene rugzak in het echt zien, dan kan je altijd bij ons langskomen. We helpen je graag”, legt Kim uit. “Stuur een mailtje naar hello@littlelegends.nl en dan zetten wij de koffie voor je klaar.”

Ontvang iedere bestelling als een cadeautje

Omdat nieuwe kleding voor jouw kleine legend niet zomaar iets is, pakken ze bij Little Legends altijd de bestelde artikelen in als een cadeautje. “Want wat is er nu leuker dan een cadeautje te geven en te ontvangen?”


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.