Little Legends
Advertorial Kinderen

Little Legends: hippe kinderkleding, aparte sneakers en vrolijke accessoires

Zes jaar geleden vonden de Alphense Jeroen en Kim het lastig om leuke aparte sneakers en accessoires te vinden voor hun dochter Mees en zoon Boris (nu 11 en 6 jaar oud). Omdat ze altijd heerlijk druk zijn met het gezin en nieuwe projecten, besloten zij een eigen kinderwebsite te starten. En zo werd Little Legends geboren.

Met de webshop willen zij een overzichtelijk aanbod geven in de verschillende trendy kindersneakers, kinderkleding en vrolijke accessoires. Jeroen en Kim zijn voortdurend op zoek naar labels die hen inspireren en die kinderen iets unieks bieden.

Veel merken in de collectie van Little Legends komen uit Europa, zijn bewust en duurzaam geproduceerd én zijn zeer kindvriendelijk. “Er wordt nagedacht over de ontwikkeling van de kinderen en of ze het zelf eenvoudig kunnen aantrekken en het comfortabel is. Allemaal net even anders en een tikkeltje stoerder. Dat is wat wij allemaal als modebewuste ouders voor onze kleine legendes willen, toch?”, stelt Kim.

Afhalen in Alphen aan den Rijn

Je bestelling afhalen of iets in het echt zien behoort ook tot de mogelijkheden van Little Legends. “Wist je dat je iedere werkdag je bestelling bij ons kan afhalen? Wil je gewoon even passen of die ene rugzak in het echt zien, dan kan je altijd bij ons langskomen. We helpen je graag”, legt Kim uit. “Stuur een mailtje naar hello@littlelegends.nl en dan zetten wij de koffie voor je klaar.”

Ontvang iedere bestelling als een cadeautje

Omdat nieuwe kleding voor jouw kleine legend niet zomaar iets is, pakken ze bij Little Legends altijd de bestelde artikelen in als een cadeautje. “Want wat is er nu leuker dan een cadeautje te geven en te ontvangen?”


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 17:02

Het nieuws van week 22 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een geslaagde editie van het Zomerspektakel aan het Meer en een zwaargewonde agent na valse melding tot aan een verhitte bijeenkomst over de opvang van vluchtelingen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:34

CinePlus in Castellum

Elke woensdag én iedere eerste donderdag en derde dinsdag van de maand nemen enthousiaste filmliefhebbers van 50+ plaats in de bioscoopstoelen van Castellum. Tijdens de CinePlus worden speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms vertoond, waar bezoekers van kunnen genieten na een gastvrij ontvangst met een kopje koffie/ thee en wat lekkers.

Advertorial Horeca gisteren 09:31

Vier Vaderdag bij Lodge Alphen

Verras je vader met een heerlijk Vaderdag BBQ-buffet bij Lodge Alphen in Alphen aan den Rijn. Op Vaderdag, zondag 18 juni, kun je genieten van een heerlijk uitgebreid BBQ-buffet in de Wunderbar op het overdekte terras bij de Lodge.