Little Legends
Advertorial Kinderen

Little Legends: hippe kinderkleding, aparte sneakers en vrolijke accessoires

Zes jaar geleden vonden de Alphense Jeroen en Kim het lastig om leuke aparte sneakers en accessoires te vinden voor hun dochter Mees en zoon Boris (nu 11 en 6 jaar oud). Omdat ze altijd heerlijk druk zijn met het gezin en nieuwe projecten, besloten zij een eigen kinderwebsite te starten. En zo werd Little Legends geboren.

Met de webshop willen zij een overzichtelijk aanbod geven in de verschillende trendy kindersneakers, kinderkleding en vrolijke accessoires. Jeroen en Kim zijn voortdurend op zoek naar labels die hen inspireren en die kinderen iets unieks bieden.

Veel merken in de collectie van Little Legends komen uit Europa, zijn bewust en duurzaam geproduceerd én zijn zeer kindvriendelijk. “Er wordt nagedacht over de ontwikkeling van de kinderen en of ze het zelf eenvoudig kunnen aantrekken en het comfortabel is. Allemaal net even anders en een tikkeltje stoerder. Dat is wat wij allemaal als modebewuste ouders voor onze kleine legendes willen, toch?”, stelt Kim.

Afhalen in Alphen aan den Rijn

Je bestelling afhalen of iets in het echt zien behoort ook tot de mogelijkheden van Little Legends. “Wist je dat je iedere werkdag je bestelling bij ons kan afhalen? Wil je gewoon even passen of die ene rugzak in het echt zien, dan kan je altijd bij ons langskomen. We helpen je graag”, legt Kim uit. “Stuur een mailtje naar hello@littlelegends.nl en dan zetten wij de koffie voor je klaar.”

Ontvang iedere bestelling als een cadeautje

Omdat nieuwe kleding voor jouw kleine legend niet zomaar iets is, pakken ze bij Little Legends altijd de bestelde artikelen in als een cadeautje. “Want wat is er nu leuker dan een cadeautje te geven en te ontvangen?”


Meer nieuws

Oud Alphen vandaag 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater vandaag 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein vandaag 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen vandaag 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 vandaag 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca vandaag 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.