Theater Castellum
Advertorial Kunst en Cultuur

Livemuziek bij shantykoorfilm in Bioscoop Castellum

Op zondagmiddag 27 november staat Bioscoop Castellum in het teken van de shantykoren. Vlor aanvang van de film ‘Fisherman's Friends: One and All’ zijn er diverse leuke stands aanwezig en treedt het Alphense shantykoor De Kreunende Sluisdeuren live op. Het belooft een feestje te worden! Kaarten zijn nu te koop via de website.

Nederland is een echt korenland. Er zijn meer dan 100 shantykoren en dat is een groot verschil met buurland België, dat er nog geen tien heeft. Vandaar dat een film over zeemansliederen en het wel en wee van een shantykoor zeker niet mag ontbreken in Castellum!

Het Alphense shantykoor ‘De Kreunende Sluisdeuren’ trakteert de bezoekers voor aanvang en in de pauze op meerstemmige zeemansliederen. Ook zijn er diverse stand en is er een loterij in de pauze met mooie prijzen. Bezoekers zijn vanaf 12:00 uur welkom. Een kaartje voor deze gezellige middag kost € 13,50 en is inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers voor aanvang.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Fisherman-s-Friends_-One-and-All_st_10_jpg_sd-low.jpg

Synopsis film

In 2019 zagen we in ‘Fisherman's Friends’ hoe een visserskoor uit Cornwall met traditionele zeemansliederen onverwacht de hitlijsten bestormde. Het was het waargebeurde succesverhaal van het gelijknamige shantykoor. In de nieuwe film, die zich een jaar later afspeelt, hebben de mannen moeite met het uitbrengen van hun tweede album. Hoe moeten ze omgaan met de valkuilen en verleidingen van het succes, terwijl ze tegelijkertijd hun levenslange vriendschap in stand proberen te houden? En dat met hun allergrootste optreden voor de boeg: het beroemde Glastonbury festival...

Tickets

‘Fisherman's Friends: One and All’ is op zondag 27 november te zien in Bioscoop Castellum. De film begint om 13:00 uur (inloop 12:00 uur). Tickets zijn te koop via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 09:16

Vleugel PI ontruimd vanwege brand in cel

In de penitentiaire inrichting aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn is maandagochtend brand uitgebroken in een cel. Uit voorzorg werd de vleugel ontruimd.

Weekoverzicht gisteren 17:02

Het nieuws van week 22 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een geslaagde editie van het Zomerspektakel aan het Meer en een zwaargewonde agent na valse melding tot aan een verhitte bijeenkomst over de opvang van vluchtelingen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:34

CinePlus in Castellum

Elke woensdag én iedere eerste donderdag en derde dinsdag van de maand nemen enthousiaste filmliefhebbers van 50+ plaats in de bioscoopstoelen van Castellum. Tijdens de CinePlus worden speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms vertoond, waar bezoekers van kunnen genieten na een gastvrij ontvangst met een kopje koffie/ thee en wat lekkers.