Theater Castellum
Advertorial Kunst en Cultuur

Livemuziek bij shantykoorfilm in Bioscoop Castellum

Op zondagmiddag 27 november staat Bioscoop Castellum in het teken van de shantykoren. Vlor aanvang van de film ‘Fisherman's Friends: One and All’ zijn er diverse leuke stands aanwezig en treedt het Alphense shantykoor De Kreunende Sluisdeuren live op. Het belooft een feestje te worden! Kaarten zijn nu te koop via de website.

Nederland is een echt korenland. Er zijn meer dan 100 shantykoren en dat is een groot verschil met buurland België, dat er nog geen tien heeft. Vandaar dat een film over zeemansliederen en het wel en wee van een shantykoor zeker niet mag ontbreken in Castellum!

Het Alphense shantykoor ‘De Kreunende Sluisdeuren’ trakteert de bezoekers voor aanvang en in de pauze op meerstemmige zeemansliederen. Ook zijn er diverse stand en is er een loterij in de pauze met mooie prijzen. Bezoekers zijn vanaf 12:00 uur welkom. Een kaartje voor deze gezellige middag kost € 13,50 en is inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers voor aanvang.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Fisherman-s-Friends_-One-and-All_st_10_jpg_sd-low.jpg

Synopsis film

In 2019 zagen we in ‘Fisherman's Friends’ hoe een visserskoor uit Cornwall met traditionele zeemansliederen onverwacht de hitlijsten bestormde. Het was het waargebeurde succesverhaal van het gelijknamige shantykoor. In de nieuwe film, die zich een jaar later afspeelt, hebben de mannen moeite met het uitbrengen van hun tweede album. Hoe moeten ze omgaan met de valkuilen en verleidingen van het succes, terwijl ze tegelijkertijd hun levenslange vriendschap in stand proberen te houden? En dat met hun allergrootste optreden voor de boeg: het beroemde Glastonbury festival...

Tickets

‘Fisherman's Friends: One and All’ is op zondag 27 november te zien in Bioscoop Castellum. De film begint om 13:00 uur (inloop 12:00 uur). Tickets zijn te koop via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.