Algemeen

Locaties van stembureaus voor referendum Oekra

Op woensdag 6 april 2016 wordt er in Nederland een raadgevend referendum gehouden over de gesloten Associatieovereenkomst met Oekraïne. Op deze dag kunnen alle kiesgerechtigde inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn met hun stempas en identiteitsbewijs hun stem uitbrengen in één van de 55 stembureaus in de gemeente.

Op uw stempas staat het adres van een stemlokaal bij u in de buurt. U ontvangt uiterlijk 23 maart 2016 de stempas op uw huisadres (het adres waar u op de dag van de kandidaatstelling, 22 februari 2016, ingeschreven staat). Als u gaat stemmen moet u naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs overleggen.

Waar u kunt stemmen
De stembureaus zijn geopend van ’s ochtends 07.30 uur tot ’s avonds 21.00 uur. Hieronder vindt u een overzicht van alle stembureaus:


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.