Locaties van stembureaus voor referendum Oekra

Op woensdag 6 april 2016 wordt er in Nederland een raadgevend referendum gehouden over de gesloten Associatieovereenkomst met Oekraïne. Op deze dag kunnen alle kiesgerechtigde inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn met hun stempas en identiteitsbewijs hun stem uitbrengen in één van de 55 stembureaus in de gemeente.

Op uw stempas staat het adres van een stemlokaal bij u in de buurt. U ontvangt uiterlijk 23 maart 2016 de stempas op uw huisadres (het adres waar u op de dag van de kandidaatstelling, 22 februari 2016, ingeschreven staat). Als u gaat stemmen moet u naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs overleggen.

Waar u kunt stemmen
De stembureaus zijn geopend van ’s ochtends 07.30 uur tot ’s avonds 21.00 uur. Hieronder vindt u een overzicht van alle stembureaus:


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Limesjaar 2022 gisteren 17:57

Zomerkleding, winterkleding en iets over de garnizoenen

Wist je dat er weinig bekend is over de garnizoenen die castellum Albaniana bewoonden, omdat er bijna geen archeologische vondsten zijn gedaan waaruit dit blijkt? En wat is het verschil tussen de winterkleding en de zomerkleding van de soldaten? Dit en meer nieuwe artikelen op Romeins Alphen.

Politiek gisteren 16:48

De speerpunten van Nieuw Elan, VVD, CDA en D66

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben alle partijen zich sterk gemaakt voor hun eigen speerpunten. Nieuw Elan, VVD, CDA en D66 zijn nu gekomen met een gezamenlijk coalitieakkoord. De vraag is dan: wat hebben zij bereikt vanuit hun eigen verkiezingsprogramma.