Locomotief ramt pallet en raakt beschadigd

Op de stamlijn bij de Magazijnweg in Alphen aan den Rijn is een locomotief beschadigd geraakt na een aanrijding met pallet vol met ijzerwaren.

Rond 22.30 uur botste de locomotief, die op de stamlijn reed richting Electrolux, op een pallet met ijzerwaren die naast het spoor stond. De politie en de ProRail kwamen ter plaatse om schade te aanschouwen. Een BOA van de ProRail heeft een proces verbaal opgemaakt omdat de pallet te dicht bij de rails stond dan toegestaan is.

Het overige treinverkeer ondervond geen hinder van het incident omdat de aanrijding plaatsvond op een stamlijn en niet op een hoofdspoorweg waar passagierstreinen rijden.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!