Lodge Alphen
Advertorial Overige

Lodge Alphen vaderdag special: Heerlijk lunchen of borrelen met je familie!

Omringd door de natuur van Park Zegersloot te Alphen aan den Rijn bevindt zich Lodge Alphen. Lodge Alphen is een ideale plek om te genieten van een uitgebreide lunch of borrel. Ook zijn er veel verschillende mogelijkheden om je feest of partij te vieren in een van de gezellige binnenruimtes of op het nieuwe, ruime, terras. Gastvrijheid en kwaliteit staan voorop om je optimaal te laten genieten.

Lodge Alphen is geopend in september 2019 en bevindt zich in hetzelfde pand als Ski & Snowboard Xperience (Skibaan / Snowboard baan) en Mountain Lifestyle (Wintersportkleding & lifestyle winkel). De Lodge ademt sferen van Sud-Tirol en biedt daarom een uniek assortiment van Italiaanse wijnen, uitgebreide salades, vers belegde rustieke broden, borrelplanken en meer! Uniek is de samenwerking met de Alphense keurslager Loek van Vliet, die de vleeswaren verzorgt, en Banketbakkerij Stevers, die de banketspecialiteiten verzorgt. Ook in tijden van corona is Lodge Alphen in staat om meer dan voldoende ruimte te creëren in de gezellige binnenruimtes of op het ruime terras, wat sinds Tweede Pinksterdag is geopend.

lodge alphen 1.jpg

Vaderdag Special

Speciaal voor alle leuke vaders heeft Lodge Alphen dit jaar op vaderdag een speciale shared dining lunch & borrel samengesteld. Er is een selectie gemaakt van de gerechten die op de kaart staan en je wordt feestlijk ontvangen met een heerlijke Limonsecco of een alcoholvrij aperitief. De lunch biedt een uitgebreid assortiment van vers belegde rustieke broden, flammkuchen en een appeltaart rondo / gevulde koek van Bankketbakkerij Stevers, terwijl de borrel een uitgebreide selectie biedt van heerlijke vleeswaren, diverse kazen en meer.

Klik op deze link voor meer informatie of om een tafeltje te reserveren.

lodge alphen 2 vaderdag.jpg


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine vandaag 14:43

Vrijwilliger Arry Zwaan: ‘’Het is een uit de hand gelopen hobby’’

Elke vereniging heeft ze: de duizendpoten waarvan het werk dat ze doen voor de club niet altijd direct zichtbaar is. Ze zijn de ‘Haarlemmerolie’ voor de club en dus vrijwel onmisbaar. Een lichtend voorbeeld daarvan is ARC’er Arry Zwaan. Ik spreek hem in mei, als hij ‘dienst’ heeft om de organisatie rond de eerste trainingen in coronatijd te regelen.

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Caligae

De Romeinen hadden een traditie in leer bewerken die tot op de dag van vandaag grotendeels hetzelfde is gebleven. Het leer werd gelooid en geverfd. Schoenen, laarzen en slippers waren kleurrijk, rijkelijk gedecoreerd en stevig.

Weer in Alphen gisteren 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine gisteren 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.