Josh Walet

Lof voor dronefoto Alphense fotograaf Josh Walet

Lars Boering, directeur van World Press Photo, is zeer te spreken over de dronefoto’s van de Alphense fotograaf Josh Walet.

Op NPO Radio 4 liet Lars Boering op woensdag 6 november weten dat de beelden treurig zijn, maar dat het fraai weergeeft hoe het visuele ijkpunt van Hoogmade ontbreekt. De dronefoto toont het ingestorte dak van de kerk, die op maandag 4 november afbrandde. Ook is goed te zien dat de restanten van de torenspits naast het kerkschip liggen.

Josh laat weten heel blij te zijn met de lof van Boering. “Ik ben erg vereerd”, vertelt Josh. “World Press Photo is een grote organisatie en dat zij zo te spreken zijn over mijn dronefoto’s is geweldig. Daar doe je het natuurlijk allemaal voor als fotograaf.”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 01:33

Dode en gewonden bij steekpartij

In de Topaasplantsoen In Alphen aan den Rijn zijn in de nacht van zaterdag op zondag een dode meerdere gewonden gevallen bij een steekpartij. Het incident gebeurde rond de klok van 00:45 uur.

Gemeente gisteren 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen gisteren 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.