Josh Walet

Lof voor dronefoto Alphense fotograaf Josh Walet

Lars Boering, directeur van World Press Photo, is zeer te spreken over de dronefoto’s van de Alphense fotograaf Josh Walet.

Op NPO Radio 4 liet Lars Boering op woensdag 6 november weten dat de beelden treurig zijn, maar dat het fraai weergeeft hoe het visuele ijkpunt van Hoogmade ontbreekt. De dronefoto toont het ingestorte dak van de kerk, die op maandag 4 november afbrandde. Ook is goed te zien dat de restanten van de torenspits naast het kerkschip liggen.

Josh laat weten heel blij te zijn met de lof van Boering. “Ik ben erg vereerd”, vertelt Josh. “World Press Photo is een grote organisatie en dat zij zo te spreken zijn over mijn dronefoto’s is geweldig. Daar doe je het natuurlijk allemaal voor als fotograaf.”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek vandaag 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten vandaag 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek vandaag 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca vandaag 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.