Bij Hen
Advertorial Horeca

Lokaal koopt lokaal: Bij Hen en Martinez slaan de handen ineen

Vanaf vandaag, woensdag 10 juni, is Bij Hen een samenwerking gestart met Martinez Chocolatier uit de Baronie. Een mooi voorbeeld van Alphense ondernemers die lokaal samenwerken.

In het restaurant van Bij Hen kun je genieten van heerlijk eten en drinken. Ook kun je er terecht voor een heerlijke kop koffie of thee. En wat is daar nu lekkerder bij dan goede chocolade? Daar dachten Viviënne van Bij Hen hetzelfde over. In het kader van #AlphenKoopt bij elkaar stapte ze daarom af op Chocolatier Martinez in de Baronie, waar je terecht kunt voor de lekkerste chocolade. Het begin van een mooie, lokale samenwerking.

“We hebben deze mooie chocoladebox bij Martinez gevuld met de allerlekkerste luxe bonbons”, vertelt Viviënne Winkelaar, eigenaresse van Bij Hen. “Het is mooi dat we op deze manier elkaar als lokale ondernemers kunnen steunen.” Linda Tissink van Martinez vult aan: “We hebben een mooi assortiment aan chocolade, dus het is fijn dat de gasten van Bij Hen dit nu ook kunnen proeven. Hopelijk mogen we nog lang doorgaan met deze mooie samenwerking!”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 17:32

Alphens Restaurantweek: ’t Haasje - puur genieten in een huiselijke sfeer

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ’t Haasje!

Advertorial Sport vandaag 14:05

Beachvolleybalinternationals geven clinic aan jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum

Aanstaande woensdag 12 augustus geven Puk Stubbe en Emma Piersma, winnares NK Beachvolleybal 2019, exclusief voor eigen jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum, een clinic in Alphen aan den Rijn. Voor het project TeamNL Beach Tour gaan de beste beachvolleyballers van Nederland het hele land door om bij volleybalverenigingen clinics te geven en/of te trainen.

Coronavirus in Alphen vandaag 12:35

Stijging van coronabesmettingen veroorzaakt door risicovol gedrag

GGD-medewerkers zien steeds vaker mensen langskomen die niet de 1,5 meter waarborgen, niet in quarantaine willen gaan of contacten verzwijgen. ‘’Dit risicovol gedrag leidt tot een stijgend aantal besmettingen en het belemmert GGD’en om hun werk te doen’’, aldus de GGD.

Advertorial Natuur en recreatie vandaag 11:27

De zomervakantie wordt extra leuk bij De Thermen2

Vanaf maandag 10 augustus start De Thermen2 tijdens het recreatief zwemmen met extra activiteiten voor kinderen tot en met 18 jaar. Doormiddel van deze activiteiten willen de Alphense zwembaden bezoekers een extra leuke zomer bezorgen.