Loop de 20 van Alphen met Alphens.nl en Fort Alpha

De 20 van Alphen komt er weer aan! Loop jij mee met team Alphens.nl - Fort Alpha? Je krijgt niet alleen een startbewijs en een dry running shirt, maar ook wekelijkse hardlooptrainingen en twee gratis consumpties.

De inschrijvingen zijn geopend en de voorbereiding kan beginnen. Voor aankomende editie hebben Fort Alpha en Alphens.nl hun krachten gebundeld om met een grote en gezellige groep deel te nemen aan dit Alphense sportevenement.

Iedereen is welkom in het team van Alphens.nl en Fort Alpha. Ervaren - maar zeker ook beginnende - lopers kunnen zich inschrijven om met de twee Alphense organisaties mee te lopen.

Deelnemerspakket

Deelnemers aan het team ontvangen een pakket met daarin:

  • Een startbewijs voor de 5KM, 10KM of 20KM loop tijdens de 20 van Alphen op 13 maart 2022
  • Een dry fit running shirt van team Alphens.nl-Fort Alpha
  • Wekelijks hardlooptrainingen onder begeleiding van Fort Alpha
  • Twee gratis drankjes en een gratis bittergarnituur na afloop van het evenement bij Maggie Blue

Het pakket wordt voor € 19,95 aangeboden. De hardlooptrainingen vanuit Fort Alpha vinden plaats op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur en zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur. 

Loop jij mee? Scoor je tickets dan snel via de ticketshop van Alphens.nl!

Running-Walking-Center_Spandoekkopie-20vanalphen.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 16:45

Zoveel nieuwbouwwoningen kreeg Alphen erbij in 2022

Nederland bevindt zich in een woningcrisis. Ook Alphenaren merken dat er hoge nood is voor woningen. Om uit de crisis te komen zullen veel woningen gebouwd moeten worden. In 2022 werd landelijk daarom het hoogste aantal nieuwbouwwoningen opgeleverd in het afgelopen decennium.

Sport gisteren 15:38

Ajax: "Heitinga maakt seizoen af als hoofdtrainer Ajax"

Vorige week werd de 39-jarige Alphenaar en oud-voetballer John Heitinga naar voren geschoven als interim-trainer bij Ajax na het ontslag van Schreuder. Ajax maakt nu bekend dat Heitinga het seizoen als hoofdtrainer af zal maken.

Gemeente gisteren 13:12

Gemeente stelt groot geldbedrag beschikbaar voor kadevervanging Aarkade

Al zo’n vijftien jaar is de gemeente Alphen aan den Rijn bezig met het ontwikkelen van Stadshart Lage Zijde. Naast het bouwen en vernieuwen van woningen op meerdere locaties zal ook de openbare ruimte aangepakt worden. Daarvoor heeft de gemeente ruim een miljoen opzij gezet.

Advertorial Sport gisteren 12:01

Lodge Alphen Après-ski Feest

Jetzt Gehts Los! Over enkele weken vindt de eerste editie van het Lodge Alphen Après-ski Feest plaats. Trek je skipak maar uit de kast want op 18 februari gaan ze weer los in de Biergarten. Samen met de DJ en La Chouffe wordt er een spetterend feest van gemaakt. Bestel snel je ticket want vol = vol.

Rechtszaak gisteren 11:08

Alphense ambtenaren omgekocht door aannemer

Wat doe je als aannemer als je extra klussen wil in de gemeente en wil kunnen winnen van je concurrenten? Een 67-jarige aannemer uit Bodegraven wordt verdacht van het omkopen van ambtenaren om zo een streepje voor te hebben.