Loop de 20 van Alphen met Alphens.nl en Fort Alpha

De 20 van Alphen komt er weer aan! Loop jij mee met team Alphens.nl - Fort Alpha? Je krijgt niet alleen een startbewijs en een dry running shirt, maar ook wekelijkse hardlooptrainingen en twee gratis consumpties.

De inschrijvingen zijn geopend en de voorbereiding kan beginnen. Voor aankomende editie hebben Fort Alpha en Alphens.nl hun krachten gebundeld om met een grote en gezellige groep deel te nemen aan dit Alphense sportevenement.

Iedereen is welkom in het team van Alphens.nl en Fort Alpha. Ervaren - maar zeker ook beginnende - lopers kunnen zich inschrijven om met de twee Alphense organisaties mee te lopen.

Deelnemerspakket

Deelnemers aan het team ontvangen een pakket met daarin:

  • Een startbewijs voor de 5KM, 10KM of 20KM loop tijdens de 20 van Alphen op 13 maart 2022
  • Een dry fit running shirt van team Alphens.nl-Fort Alpha
  • Wekelijks hardlooptrainingen onder begeleiding van Fort Alpha
  • Twee gratis drankjes en een gratis bittergarnituur na afloop van het evenement bij Maggie Blue

Het pakket wordt voor € 19,95 aangeboden. De hardlooptrainingen vanuit Fort Alpha vinden plaats op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur en zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur. 

Loop jij mee? Scoor je tickets dan snel via de ticketshop van Alphens.nl!

Running-Walking-Center_Spandoekkopie-20vanalphen.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.