Advertorial Sport

Loop de 20 van Alphen met team Alphens.nl - 4Sport!

Ook voor de komende editie van de 20 van Alphen hebben 4Sport Training Center en Alphens.nl hun krachten gebundeld om met een grote en gezellige groep deel te nemen aan dit Alphense sportevenement. Dus begin het jaar sportief en train met ons mee én loop de 20 van Alphen op 24 maart met ons team!

Iedereen is welkom in het team Alphens.nl - 4Sport. Ervaren -maar zeker ook beginnende- lopers kunnen zich inschrijven om met ons mee te lopen.

Deelnemerspakket
Deelnemers aan het team ontvangen een pakket met daarin: 

  • Een startbewijs voor de 5KM, 10KM of 20KM loop tijdens de 20 van Alphen
  • Een dry fit running shirt van team Alphens.nl - 4Sport
  • Wekelijks hardlooptrainingen onder begeleiding van 4Sport Training Center
  • Twee gratis drankjes en een gratis bittergarnituur na afloop van het evenement

Het pakket wordt voor €19,95 aangeboden. 

Zin om met ons mee te trainen? Geef je dan op via deze link!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 15:59

Voetbal in het komende weekeinde

ARC gaat zaterdag op bezoek bij Rijsoord, net als de Racing een promovendus. De club haalde pas 8 punten en dat zijn er 6 minder dan ARC. Thuis won Rijsoord 2 keer en verloor 2 keer. Eenmaal werd gelijk gespeeld.

Evenementen vandaag 15:45

Win 2 x 2 tickets voor Helemaal Top Kerstival

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december vindt het Helemaal Top Kerstival plaats in Zwammerdam. Het thema van de 8e editie van de kerstshow van Helemaal Top is ‘Christmas Orange’. Houd jij wel van een feestje? Wij mogen 2 x 2 tickets weggeven voor vrijdagavond 13 december!

Gemeente vandaag 15:08

Drukbezochte bijeenkomst Rijden op Waterstof

75 ondernemers, inwoners en andere geïnteresseerden kwamen op dinsdag 19 november samen in Alphen aan den Rijn om zich te laten inspireren over rijden op waterstof.

Advertorial Economie vandaag 14:21

5 redenen om lid te worden van de Alphens Boost Club

Dit jaar hebben ruim 40 leden hun kennis over online marketing vergroot door zich aan te sluiten bij de Alphens Boost Club. Als lid ontvang je 2 keer per jaar een uitnodiging voor onze leerzame marketingavond met interessante sprekers. Ook verrast de Alphens Boost Club jou met leuke tips ’n tricks. Heb je meer redenen nodig om lid te worden? Lees dan snel verder!

Overige vandaag 13:43

Steeds meer steun vanuit Alphense inwoners voor directe noodhulp op de Molukken

De Molukse eilanden kampen met pijnlijke naweeën van recente aardbevingen. In de maand oktober is een kleinschalige actie voor directe noodhulp met succes uitgevoerd door bevriende Alphenaren en winkeliers. Met die actie zijn 300 gezinnen in tentenkampen bevoorraad met eerste levensbehoeften. Hulp dat met grote blijdschap en dankbaarheid is ontvangen door de getroffen mensen daar.