Pixabay

Loop de Estafette marathon voor het goede doel!

Op 25 mei 2024 verwelkomt AAV'36 samen met Alphen a/d Run enthousiaste deelnemers voor een speciale gelegenheid, de Estafette marathon! Na een succesvolle editie in 2017 is dit evenement terug, en ook dit keer weer met een goed doel voor ogen, de Alphense RESA. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van AAV'36, iedereen is welkom. Lees verder en zie hoe jij mee kunt doen aan dit mooie evenement en hoe je kunt bijdragen aan het goede doel.

Hoe werkt het?

De Estafette marathon biedt verschillende mogelijkheden voor deelnemers van alle leeftijden. Op de atletiekbaan van AAV'36 (Sportlaan 6) is een parcours van 1,7 km uitgezet, waarop teams van maximaal 6 personen de afstand afleggen.

  • 4-10 jaar: ¼ marathon (10 km) hardlopen (€5 p.p).
  • 11 jaar en ouder: ½ marathon (21 km) hardlopen/wandelen (€10 p.p).
  • 19 jaar en ouder: marathon (42 km) hardlopen (€10 p.p).

Het concept is eenvoudig: elk teamlid legt een deel van de afstand af waardoor de totale afstand wordt bereikt. Dit betekent dat deelnemers zelf kunnen kiezen hoeveel rondjes ze lopen. Ook mag je zo vaak wisselen als jullie team wil, zolang het totale aantal kilometers overeenkomt met de afstand waarvoor je bent ingeschreven.

De start van de 10 km is om 14.30 uur. De 21 km en 42 km starten om 16.00 uur. Wanneer de finish is bereikt door de teams, zal er na afloop een feest in ons clubhuis zijn om deze dag mooi af te sluiten.

Het goede doel: steun de Alphense RESA.

Dit jaar staat de Estafette marathon in het teken van het ondersteunen van de Alphense RESA. Deze organisatie zet zich in voor recreatieve en sportieve activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, zowel van tijdelijke als blijvende aard. Elke stap die je zet tijdens het evenement brengt Stichting RESA dichterbij het realiseren van recreatieve en sportieve activiteiten voor deze mensen.

Inschrijven kan vanaf 2 april t/m 21 mei via onderstaande button.

Schrijf je hier in

De contactpersoon schrijft zich als eerste in en kan daarna deelnemers toevoegen aan het team (let op!! Dezelfde teamnaam gebruiken). Inschrijfgeld wordt dan automatisch verhoogd! Gebruik bij voorkeur hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.