Los Gezellegitos

Los Gezelligitos: een gloednieuw festival dit najaar aan de Zegerplas

Zin in een feestje? Goed nieuws! Na een overvloed aan coronamaatregelen vindt dit najaar een festival met een gloednieuw concept plaats op het vertrouwde festivalterrein aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn.

De meeste festivals in Alphen aan den Rijn vinden plaats in de zomerperiode, maar in 2021 vindt er ook een festival plaats in het najaar. Het gaat om het gloednieuwe festival Los Gezelligitos. Dat vindt op 19 en 20 november plaats op het vertrouwde festivalterrein aan de Zegerplas. De organisatie is in handen van stichting Fris & Fruitig Events, bekend van onder andere het Wet ’n Wild Beachfestival.

Wat kun je van Los Gezelligitos verwachten? Het belooft een overdekt feest in een flamboyante Sterrentent te worden waar plek is voor maximaal 2.500 bezoekers. Alles is overdekt én verwarmd. Bij de Photobooth van Boooth kun je de meest ludieke foto’s maken. Uiteraard kun je genieten van de lekkerste House deuntjes van je favoriete dj's.

De line up voor de House avond op vrijdag 19 november bestaat uit La Fuente, Benny Rodrigues, Roog, Oguz (house set) en Nove. De host is MC Roga. Op zaterdag 20 november is het Urban Night. Op het podium staan onder meer Jonna Fraser, Cho en Biggi.

De ticketverkoop start op maandagavond 18 oktober. Gaat het evenement om welke reden dan ook niet door? Dan ontvang je direct na bekendmaking binnen 14 dagen automatisch je geld retour (excl. servicekosten). Let op: zonder geldige QR-code (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test) in de CoronaCheck-App en ID bewijs is er geen toegang.

Op de foto: het evenemententerrein bij de Zegerplas tijdens Vrij & Blij in 2021.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie gisteren 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek gisteren 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.