Advertorial Evenementen

Los Gezelligitos pakt grootst uit met onder andere Frenna, La Fuente en Chuckie

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november organiseert Fris & Fruitig Events (van het bekende Wet ’n Wild Beachfestival) een nieuw concept: LOS GEZELLIGITOS. Twee dagen groot feest in een schitterende tent voor maximaal 2.500 bezoekers per avond.

De line-up is ongekend goed en de verwachting is dan ook dat beide events snel zullen uitverkopen! Vrijdagavond 18 november is het ‘House Night’ met La Fuente, Chuckie, Roog, Erick E, Nove en MC Roga. Zaterdagavond 19 november is het ‘Urban Night’ met Frenna, Johnny 500, Biggi, Nafthaly Ramona en Anders Soundsystem.

Wat kun je van Los Gezelligitos verwachten?

  • Overdekt feest in een schitterende tent
  • Voor maximaal 2.500 bezoekers per avond
  • Barren en muntenkassa staan in de Sterrentent
  • Alles is overdekt én verwarmd!
  • Photobooth van Boooth voor de meest ludieke foto's
  • Voldoende lockers aanwezig 
  • Lekkerste deuntjes van je favoriete dj’s en artiesten
  • Heel veel confetti en gezelligheid!

Start ticketverkoop

Aanstaande woensdag 28 september om 18:00 uur start de ticketverkoop voor de House Night! De ticketverkoop voor Urban Night start een dag later op donderdag 29 sept om 18:00 uur. De super early birds gaan voor € 15 ex fee de deur uit. Dus zorg dat je er klaar voor zit!

Info en tickets: www.ffevents.nl


Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 15:14

De ijzige dromen van Alphen: komt de langverwachte ijsbaan dan toch?

In de winter van 2024 staat eindelijk de realisatie van de langverwachte ijsbaan in Alphen op het programma. Het verlangen naar een eigen schaatslocatie was opgenomen in het huidige coalitieakkoord, maar sindsdien is er weinig vooruitgang geboekt op dit gebied. Nu lijkt er eindelijk beweging in te komen.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 14:03

Buurthuis AquaRijn bruist in oktober

Buurthuis AquaRijn bruist in oktober. Naast de reguliere activiteiten zoals inloop koffiemorgens, de donderdagmiddaglunch en de schildermiddag zijn er in oktober een aantal bijzondere activiteiten voor de bewoners van Alphen Noord.

Sport vandaag 11:35

Meld je aan voor de jongtalenten selectietest van DOS

Vind jij turnen ook het leukste wat er is? Dan is dit echt iets voor jou. Op zondag 1 oktober van 12:30 tot 14:30 uur organiseert DOS een jongtalenten selectietest. Ben jij geboren in 2016, 2017 of 2018 en ben jij altijd aan het klimmen en klauteren? Dan is dit misschien iets voor jou. Ben je iets ouder en heb je al wat turnervaring? Ook dan ben je van harte welkom!