Advertorial Evenementen

Los Gezelligitos pakt grootst uit met onder andere Frenna, La Fuente en Chuckie

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november organiseert Fris & Fruitig Events (van het bekende Wet ’n Wild Beachfestival) een nieuw concept: LOS GEZELLIGITOS. Twee dagen groot feest in een schitterende tent voor maximaal 2.500 bezoekers per avond.

De line-up is ongekend goed en de verwachting is dan ook dat beide events snel zullen uitverkopen! Vrijdagavond 18 november is het ‘House Night’ met La Fuente, Chuckie, Roog, Erick E, Nove en MC Roga. Zaterdagavond 19 november is het ‘Urban Night’ met Frenna, Johnny 500, Biggi, Nafthaly Ramona en Anders Soundsystem.

Wat kun je van Los Gezelligitos verwachten?

  • Overdekt feest in een schitterende tent
  • Voor maximaal 2.500 bezoekers per avond
  • Barren en muntenkassa staan in de Sterrentent
  • Alles is overdekt én verwarmd!
  • Photobooth van Boooth voor de meest ludieke foto's
  • Voldoende lockers aanwezig 
  • Lekkerste deuntjes van je favoriete dj’s en artiesten
  • Heel veel confetti en gezelligheid!

Start ticketverkoop

Aanstaande woensdag 28 september om 18:00 uur start de ticketverkoop voor de House Night! De ticketverkoop voor Urban Night start een dag later op donderdag 29 sept om 18:00 uur. De super early birds gaan voor € 15 ex fee de deur uit. Dus zorg dat je er klaar voor zit!

Info en tickets: www.ffevents.nl


Meer nieuws

Oud Alphen gisteren 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater gisteren 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein gisteren 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen gisteren 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 gisteren 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca gisteren 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.