Lotgenotenbijeenkomst voor mannen met prostaatkanker

Het SamenhuiS organiseert samen met de Prostaatkankerstichting (PKS) een lotgenotenbijeenkomst op 10 april 2024. Hierbij zijn ook de partners welkom.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen eigen ervaringen worden gedeeld en kom je in contact met mensen die hetzelfde meemaken als jij. Lotgenotenbijeenkomsten zijn vooral bedoeld om te verbinden, te informeren en samen de kwaliteit van leven van mannen met prostaatkanker en hun naasten te verbeteren.

De gevolgen van prostaatkanker zoals plasproblematiek, veranderde beleving in intimiteit en seksualiteit of hormoontoediening en bestraling of oplopende PSA zijn onderwerpen die je niet zo makkelijk ter sprake brengt, maar wel van grote invloed kunnen zijn op je leven. Op deze avond is er ruimte om dit soort thema's met lotgenoten te bespreken. Ook kunnen de bezoekers van deze avond onderwerpen aandragen waarover zij meer informatie wensen. Het SamenhuiS en de PKS zullen dan met medewerking van deskundigen deze onderwerpen agenderen.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 10 april 2024     

Tijd: 19:30 uur – 21:00 uur                                         

Locatie: SamenhuiS Grebbeberg 68, 2402 ZE  Alphen aan den Rijn

In verband met de ruimte kun je je aanmelden via e-mail: info@samenhuis.org of te bellen met 0619956927.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!