SamenHuis

Lotgenotenbijeenkomst voor mannen met prostaatkanker

De diagnose prostaatkanker kan overweldigend zijn en heeft impact op jou en je naasten. Naast alle emoties kunnen er veel vragen op je afkomen. Waar loop je tegenaan, hoe reageert jouw omgeving en welke verwachtingen zijn er bij jezelf of je partner? Hoe reageert je lijf op de behandeling, waar heb je last van en wat gaat goed? Het is belangrijk te weten dat je hierin niet alleen staat.

Angst, onzekerheid en hoe pak ik de draad weer op zijn thema’s die iedereen zal herkennen. Ieder heeft zijn/haar eigen verhaal en beleving en tegelijkertijd zijn er veel raakvlakken. In een veilige omgeving met lotgenoten je emoties delen, vragen bespreken en tips ophalen bij de ander kan fijn zijn.

Op 26 juni van 19:30-21:00 uur organiseert het SamenhuiS in Alphen aan den Rijn een inloop voor mannen met prostaatkanker. Ook de partners zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Praktische informatie:

  • Datum: Woensdag 26 juni 2024
  • Tijd: 19:30 – 21:00 uur
  • Locatie: SamenhuiS
  • Grebbeberg 68, 2402 ZE Alphen aan den Rijn

Je wordt verzocht je aan te melden bij het SamenhuiS via info@samenhuis.org of te bellen met 06-19956927.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.